Atsakymai

  1. 3

    aisku baime kazkokia buvo bet ne del to kad bijociau skausmu ar panasiai,truputi pergyvenau kad vaikeliui butu gerai,o gimdyti tikrai nebijojau,nors skausmai buvo ojojoj.

    sandradan

  2. 3

    na nezinau as nei su pirmu nei su antru nebijojau tos baimes nebuvo,didesnis noras buvo kudiki i savo rankas paimt,atsimenu tos dienos laukiau kaip saules patekancios.

    sandradan

  3. 2

    Visai nebijojau :) laukiau gimdymo kaip didelio nuotykio ir issukio :) visa nestuma galvojau - kas cia tokio,- nuvaziuosiu ir pagimdysiu! Esu jauna, stipri, jauciuosi puikiai. Visiskai neturejau jokiu sunkiu baimingu minciu ir viskas is tiesu buvo puikiai ir visai nebaisiai :)
    Nusiramink ir tu, nusiteik "kovingai" ir tikek savimi :)

    Meskeriotoja

  4. 2

    As galvoju visos kazkiek bijo vienos labjau kitos maziau.As pati ne kiek gydimo bijojau,paniskai bijau skausmo,bet svarbiausia manau paciai reikia nusiteikti,kad viskas bus gerai ir nepanikuoti,as sakiau sau mintyse,kad viskas bus gerai ir man kazkaip gal psihologiskai buvo lengviau gimdyti:),nors ir as pasikankinau,bet cia jau visoms taip buna:))))

    Egle

  5. 2

    sveika, manes tai tik laukia uz poros dieneliu kazkur... visa nestuma kazkaip maniau kad nebijau gimdymo, tik laukiau susitikimo su savo leliuku, bet kai prasidejo parosiamieji saremiai ir nuvykau i ligonine apziurai kilo didziausia panika, drebulys, norejau gryzti namo ir daugiau nieko... db kiekviena diena atsibundu su panika, baime - kaip gi viskas bus... raminu save, juk visos pagimdo, bet sirdis vistiek lb dreba...

    umile

  6. 1

    Nebuvo istisines baimes, na kazkiek bijojau, bet jau kai prasideda gimdymas, tai nieko negalvoji. Tiesiog labai greit viskas ivyksta.

    Jorkaile

  7. 1

    labai bijojau bet jau kai atejo tas laikas nebebuvo kada baimintis apsidziaugiau kad jau PAGALIAU:) ir viskas praejo greit:)

    Kalnietiene

  8. 1

    visi sito klausdavo o as atsakydavau kad nebijau :) pats gimdymas nebuvo baisus, tik kai prasidejo saremiai vis galvojau kad greiciau baigtusi :)

    princesiuke

  9. 1
  10. 1

    as tai visai nabijojau, tik kankino nezinomybe :) o po gimdymo tai visiems sakau - kad dar noriu vaiku !!!!!! :):):)

    Jogurtas