• 18ats.

    nesutarimai su sutuoktiniu

    Sveikos mamos,noreciau pasiguosti jums,nes daugiau nera kam.Po gimdymo nebepatinku vyrui kaip moteris,kadangi liko antsvoris,pastoviai barames,net miegam atskirai.Net nebezinau ko griebtis,dietom neuztenka valios,sportui nera jegu,visas demesys vaikeliui.Visos dienos ir naktys vaikui,vyras nieko nepadeda,labai retai kada mane isleidzia kur pasibuti.Gal zinot,ka man tokiu atveju daryti?O gal kuriai buvo panasiai,kokiu gudrybiu griebetes?Pokalbiai nieko neduoda,sake jei sukusiu,tada viskas bus kitaip.

    migle55Jis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 7

    vyrai is gero gyvenimo nezino kas darosi! mes jiems vaikus gimdom o jie sitaip mums atsidekoja..nekreipk tu i ji demesio ir pati gali jam ka nors prikist,kad jo nosis negrazi kai pasidarys plastine operacija tada su juo snekesi :D :D ar kazka panasaus :)

    coliukexxxx

  2. 4

    panaši situacija buvo ir man, kai vaikai paaugo išėjau į darbą, pradėjau dažniau ir pas draugių lankytis, nes visą tą laiką kol auginau vaikus buvau namisėda, o dėl antsvorio dar ir dabar man vyras priekaištauja , nors po gimdymo jau yra praėję 9 metai ir visokias dietas esu išbandžius ir sportuot buvau pradėjus, kai porą kartų iškritau iš kojų, netekau samonės tai pasakiau gana, jei kam nepatinka tegu nežiūri į mane, man sveikata brangesnė

    anenija

  3. 4

    as kai gimdziau vyresneli vyras dalyvavo gimdyme poto jis pasikeite tapo saltas jokio demesio man nerode aisku padet su leliuku tai padejo tikrai daug ir namu ruosoj sukos ir naktim keles bet as jam buvau lyg ir niekas kai padydavau kalbetis su juo te pasakydavo nespausk manes praeis ir as nelindau jam y akis stengiaus ji suprast ir po menesio jis vel tapo tokiu koks buvo

    blizgute25

  4. 3

    bandyk pasikalbėti su savo vyru ir viska išsiaiškyk ,bet aš galvoju ,kad čia ne antsvoris kaltas jai jis tave mylėų tai mylėtų kokia tu bebūtai ar turėtum antsvorį ar ne.

    mamytukas

  5. 3

    As tai nesuprantu, kaip tik vyras turetu buti demesingas ir paslaugus savo zmonai po gimdymo, susilaukus vaikelio ir pan. Vyras turetu mylet tave su ansvoriu ar be jo. Gal tai laikina ir viskas susitvarkys, bet reiktu jum susest ir pasneket, kas blogai. Dabar svarbiausia kudikelis, apsupti ji meile ir demesiu, o veliau galesi ir isvaizda pasirupinti.

    kvapni_feja

  6. 3

    niekam tikes tas tavo vyras, tikra mazgote, geriau jau susirask normalu

    Lulu

  7. 3

    mano nuomone svoris tik pretekstas,pato problema kazkur giliau.na bet nepazistu t6avo vyro,juk siaip visokiu yra.maniskis tai kaip tik norejo,kad sustambeciau,nes labai kuda buvau pries nestuma,o dabar pats tas,bent jau jis taip sako.

    nesvarbu

  8. 3

    nemanau,kad didzioji problema yra Tavo svoris, bijau,kad tai gali buti tik pretekstas. reikia kalbeti, aiskinti ir prasyti pagalbos. gal jam kaip tik atrodo,kad jis daug padeda, nors tau atrodo,kad visai nepadeda.

    juratele

  9. 3
  10. 2

    Man kažkodėl toks įspūdis, kad ne visą situaciją aprašei. Dėl priekaištų dėl svorio užjaučiu, pačiai teko patirti vyro užgauliojimus. Džiaugiuosi, kad man pavyko numesti svorį ir santykiai su vyru tikrai susitvarkė. Tiesiog jo visa šeima labai netolerantiški stambesnių ir stambių žmonių atžvilgiu. Į bendrą lovą vyras sugrįžo po 11 mėn. Vaikelio priežiūra be abejo buvo tik mano problema, bet aš tai žinojau nuo pat pradžių, nes jis kategoriškai atsisakė turėti vaikų, vis dar negaliu patikėti, kad įkalbėjau jį susilaukti bent vieno. Bet, aš jam daug atleidžiu nes: vaikelį labai myli ir kai jau būna su juo, tai atsiduoda jam visu 100 proc.; labai daug dirba ir rūpinasi šeimos gerove; kai tik gali, pagelbsti ir man. Galvoju, gal tavo ir tavo vyro požiūris į gyvenimą visiškai nesutampa, gal svajojat apie skirtingus dalykus, gal gyvenimo tikslai nesutampa. Tiesiog užkliuvo man tavo nuoskauda, kad pas drauges vyras neišleidžia, vaiko neapsiima vienas prižiūrėt (jei gerai supratau). Man visada buvo keista, iš kur tas begalinis noras pas drauges lakstyti. Gal ir tavo vyras to nesupranta. Galų gale juk galima su vaiku pas draugę nulėkti. Žodžiu, manau, kad prikaišiojimas dėl svorio nėra vienintelė problema pas judu. Bet čia tik tu viena gali susigaudyti, nes iš vieno papasakoto epizodo sunku spręsti kas šeimoj iš tikrųjų yra negerai. Tiesa, kai vyrai yra nepatenkinti esama situacija, jie "smogia" į skaudžiausią vietą, o moterims svoris yra viena opiausių temų. Taigi vėl prie to pačio grįžtu, gal svoris čia visai niekuo dėtas, reikia problemos ieškoti kažkur kitur?

    bum