• 30ats.

    Ka manote apie Coca- cola?

    Mano vyras tai sako kad cia labai geras gerimas ir be jokiu konservantu, ir si gerima labai megsta. taip pat neigia visus prasimanymus apie coca - cola. Ka jus galvojat? as asmeniskai kartais isgeriu, bet neturiu tokios silpnybes :)

    JogurtasMaistas ir gėrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    niekas seimoje negeriam colos,siaip ir neperkam,bet zinau ,kad jei skrandi skauda atseit cola labai padeda

    Aureluze

  2. 4

    negeriam mes tokiu gerimu, nuodas :D

    Lulu

  3. 3
  4. 3

    As stengiuosi isvis negerti coca colos,o ir vyras beveik negeria.Juk cia didziausias nuodas coca cola.Neisivaizduoju kaip dar galima manyt, kad ji sveika :) kazkada per tv girdejau,kaip pasakoja,kad su coca cola valo nuo keliu zenklinimo tas linijas,nes labai gerai valo,tai pagalvokit ka ji padaro zmogui...

    Anonimas

  5. 3

    as tai geriausiai atsigeriu nuo vandens, maniskis ir megsta, bet su laiku pastebejau kad daugiau negazuotu stengiasi gerti. o del cococolos tai gandu yra visokiu, studiju metais destytoja pasakojo, kad pasñlodus gandui pramone sustabdoma ji istiriama ir jei nepasitvirtinus vel paleidziama. or viskas daroma tokiu greitumu kad mes to nejaucianme.

    wiktoriuke

  6. 3

    Kartais geriame, nes skanu ir gaivina, nors zinoma kad pilna konservantu ir yra nesveika. Stengiames kuo reciau pirkti ir vengti nesveiku produktu.

    kvapni_feja

  7. 3

    as negeriu isvis ir man jis nera net skanus :) zinau kad labai kenkia dantims :)

    coliukexxxx

  8. 3

    nepatinka man sis gerimas,o vyras dievina.Nebent kokiam baliuj geriu kokteiliuka su coca cola

    ruta26

  9. 3

    siaip irgi kartais atsigeriu sio gerimo kokiam baliuje, vakarelyje, bet siaip jo neperku, nera jis nei sveika nei gerai, bet tokiu gerimu pilna ir vis tiek juk geriame toliau:)

    Anonimas

  10. 2

    Apie COCA COLA

    Daugelyje iš JAV valstijų policija specialiai vežiojasi 2 galonus Coca Cola gėrimo - tam, kad nuplautų nuo plento kraują autokatastrofų vietoje.

    Jei į lėkštę, pilną Coca Cola gėrimo įdėsite gabalą mėsos, po 2 dienų jo nerasite. Jis pilnai ištirps.

    Jei jūsų tualetas ar kriauklė užsiteršė nenuplaunamomis nuosėdomis, apšlakstykite jį Coca Cola ir palikite kelioms valandoms. Citrinos ir fosforo rūgštys, esančios šiame limonade, nugraužia bet kokias nuosėdas.

    Jei norite nuo chromuotų mašinos paviršių nuvalyti rūdis, patrinkite aprūdijusias vietas sulamdyta ir Coca Cola pamirkyta aliuminio folga. Stenkitės, kad Coca Cola nepakliūtų ant emaliuotų paviršių, nes gali likti nenuplaunamos dėmės.

    Jei norite pašalinti korozines apnašas nuo automobilinio akumuliatoriaus, tiesiog pašlakstykite apsinešusias vietas Coca Cola.

    Jei norite atsukti užrūdijusį varžtą, pašlakstykite jį Coca Cola. Po kelių minučių rūdys bus išgraužtos ir varžtas atsisuks.

    Jei drabužiuose yra neišplaunamų dėmių, daugumą jų puikiai išnaikins Coca Cola - tiesiog išpilkite ant drabužių buteliuką šio limonado, pusvalandį palaikykite, o paskui, neskalavę, skalbkite skalbimo mašinoje=2 0su milteliais, kaip įprasta.

    Jei tiesiog norite pašalinti nuo drabužio dėmę, aplaistykite ją Coca Cola, palaukite kelioliką minučių ir praskalaukite vandeniu. Itin \efektyviai dėmes Coca Cola išima iš sintetinių audinių - jie šiame gėrime netirpsta, kai kitos organinės medžiagos suyra.

    Jei ant mašinos stiklo yra atsiradę nenuplaunamų dėmių nuo vabzdžių, suvilgykite dėmeles Coca Cola - 10 minučių pakaks, kad pašalinti vabzdžius, nenuplaunamus jokiais muilais.

    Pats aktyviausias Coca Cola ingriedientas - tai fosforo rūgštis. Jos pH yra 2,8. Coca Cola turi pakankamą šios rūgšties koncentraciją, kad per 4 dienas joje ištirptų žmogaus nagai. Jei dar netikite kažkuo, ką perskaitėte, padarykite eksperimentą:
    kai kirpsitės nagus, įmeskite kelis jų gabaliukus į stiklinę šio limonado ir palikite pusei savaitės.

    Coca Cola koncentratas pervežamas specialiuose sunkvežimiuose - autocisternose. Lygiai tokiose pačiose autocisternose vežamos rūgštys. Įprastinės cisternos netinka, nes jau po kelių mėnesių jose atsiranda skylės.

    Coca Cola platintojai visame pasaulyje išnaudoja šį gėrimą, kai pasibaigia jo galiojimo laikas - tiesiog jie plauna motorus, radiatorius ir pan.

    Imbiere