• 17ats.

    kaip reaguoja vaikas i "svaros proceduras"?

    maniskis visiskai neleidzia kirpt nagucius - tragiskai tiesiog stumia, spardo. vyras turi kalbint, tada siaip ne taip nukerpu, bet ir tai skubedama, kad tik suspeciau. ausis valau ant ranku pasiemus, jeigu tik turi "veiksmu laisve", niekaip neiseina isvalyti. buvo cia biskuti pimpaliukas paraudes, tai siaubas vel - kazkas turi kalbinti, kad galeciau pavalyti. ar isaugs ar cia toks oziukas formuojasi? 11men sunui. kaip pas jus su sitais reikalais?

    ElevinaKūdikio priežiūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    kai buvo mazas vaikas, kirpau miegant.

    juratele

  2. 3

    na maudytis maniskiui labai patinka,,ir nagucius duoda kuo puikiausiai karpyti,o ausytes,kai valau jam patinka,atsigulia ir laukia kol isvalysiu..

    nade

  3. 3

    na mums jau 1.3m bet problemu nekyl;a kerpant nagucius.jam patinka ziuret kai kerpu,dar buna pajuokinu kerpant

    nesvarbu

  4. 3

    maniskei tuoj 9men, tai taip pat kariauju su ja kai tenka nagus kirpti, ausis ir nosyte valyti. geriausiai man padeda yduotas dregnu serveteliu pakelis, uzsizaidzia ir pavyksta jei greitai susitvarkau. nes yprasti zaislai jau nepadeda siuo atveju, vis tiek muistosi ir nesileidzia.

    titina

  5. 2

    dukryte puikiai,bet jai 2metukai,tai jokiu problemu nera.Na,o mazasis vandenuko bijo,nagucius lengvai leidziasi nukirpti,ausytes ir valosi tik prie nosytes lyst neleidzia.

    Bosiene

  6. 2

    Na pas mus visko buna. kai as kerpu, tai pyksta, kai vyras, juokiasi..

    Jorkaile

  7. 2

    aj,kazkaip puse bedos,prastis tai ok,is vonios neistrauksi,paskui nagai ant ranku tai kaip kada,atsisedam pries telika,ji ziuri o as kerpu.ant koju sunkiau,kartais pati pasiduodu...o ausys!guli klausosi ir net prisimerkia is malonumo:)))

    axom

  8. 2

    Pas mus svaros proceduros - siaubu ir riksmu laikas. Dukrytei 1,7m. stipri (nenulaikysi kerpant nagu), greita (kol sugaudau maudynem) Anksciau vyras nagus kirpdavo, bet kai perprato, kad cia ne zaidimas, nebesileidzia ir jam :( leidziu paciai praustis, bet ka ji ten...tik sudrekina rankas ir veida, o man pabaigt praust ir neleidzia. Vargstu, oj kaip vargstu. Vonioj kol zaidzia, tai smagu, bet kai tik pamato, kad imu muila, pabegtu jei galetu :D net gaila kai ji rekia, nebuvo nei isgasdinta vandens, kdl taip nenori,bijo..maistautoja tikra. Tai va dbr su naguciais darau taip - "po viena naga per diena" kerpu, bet kai nukerpu paskutini, ziurek - jau ir pirmas atauges :D uzburtas ratas.. Darzely daug demesio teikiama svarai, tai viltis yra, kad isaugs tuos nenorus svarintis.

    Akvilencija

  9. 2

    p.s.as nagus kirpdavau mieganciam,kai dar mazesnis buvo,nes kol mazesnis buvo nelabai irgi noredavo kirptis

    nade

  10. 2

    Jei pavyksta nagucius nukerpu mieganciam- nepabunda. Jei ne - tai tada siaip ne taip spurdanciam istaikau, tik baisiai augot reikia. Ausytes tai po vonios valau ir buna baisiai patenkintas, sustingsta net is gerumo :) O su nosim visaip buna,- kartais juokiasi ir visai jam patinka, kartais spurda ir pyksta, rekia, bet procedura vis tiek tenka pabaigta iki galo. Viskie kiti uzpakaliuko prieziuros reikalai sutvarkomi be dideliu ceremoniju, nesipriesina ir net nekreipia demesio per daug :) Kol kas jam dar tik 6men. tai iveikiu viena ji, pasispaudus jei reikia :) bet kaip bus kai paaugs - nezinia :)

    Meskeriotoja