• 2ats.

    Nežinau ką daryti, esu pasimetusi, man 16 m. Atsakykit, maldauju!!!

    Sveikos merginos, net nežinau nuo ko pradėti.. Man 16 m., lytinių santykių nesu turėjusi (vaikiną turiu). Gegužės 20 d. susirgau mm, tuomet turėjau stresą dėl mokyklos, atsirado pūslelinė, tepiau antibiotinį tepalą, gėriau vitaminą C. Mėnesinės reguliarios, pasviruoja tik 1-2 d. Birželio 20 d. menesines nepasirodė, bet pilvą maudė, skaudėjo kiaušides.. Kai vis neprasidėjo, labai pergyvenau, bandžiau paskatinti. Gėriau petražolių arbatą, valgiau granatą.. 27 d. pagaliau sulaukiau mm, kraujas normalus, raudonas, tačiau kiekis mažesnis, negu kai sergu įprastai, vakarop išviso labai nedaug. (Įprastai sergu gausiai, ilgai, skausmingai, net iki vėmimo). Prisiskaitėm, kad gali būti ne mm, o implantacija kažkokia, tai abu einam iš proto... Kaip ir minėjau lytinių santykių nesu turėjusi, tačiau su vaikinu maudėmės kartu vonioj, tačiau jokio kontakto nebuvo, nieko tikrai, tik maudėmes. Draugaujam jau ilgai (beveik 4 m.), tikrai esam ne kvaili,viską suprantam. Nežinom ar iš to streso, kuris buvo, man vėluoja ar kaip... Nėštumo požymių nėra jokių, jaučiuosi puikiai.
    Ar gali būti, kad laukiuosi...? Ar tiesiog ciklas sutriko nuo aukščiau išvardintų veiksnių? Labai labai pergyvenam..
    Ačiū, kas atsakysite 😢

    AnonimasNėštumo požymiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 0

    Kartoji,kad lytiniu santykiu nesi turejusi (lytiniai santykiai yra tada,kai vyriskos lyties atstovo varpa ikisama i moteriskos lyties atstovo maksti ir kai vyriškos lyties atstovui makstyje issilieja sperma,kai jis baigia,issauna ir pan.-paaiskinimas tam,jeigu kartais nesuprantate kas tai yra. Tai jeigu tokiu veiksmu neatlikot ir taip pat Dievas neturi planu,kad tu jam pagimdysi antra sunu,kaip,kad Marija pagimde Jezu is Sventosios Dvasios,tuomet tu nescia buti negali niekaip. Jeigu menesines pasikeite ir toliau taip tesis,pasakyk mamai ir nueikit pas ginekologe,apziures,kad kuo nesirgtum

    Anonimas

  2. 0

    Manau nereikia pergyventi. Panasu kad nescia buti negali, o menesiniu skausmai, trukme, gausumas ir netgi reguliarumas labai nuo daug veiksniu priklauso. Stresas, maistas, aktyvumas, gal net ir menulio daze turi itakos :) nieks nezino. Bet jeigu neramu ir kankina skausmas visada geriau apsilankyti pas ginekologe. Ten tikrai nekankina ir nezemina merginu :) tada tikrai zinosi ar viskas gerai ir galesit buti ramus.

    0asha0