• 2ats.

    Vyras nenori myletis

    Sveiki,
    Kartais net nezinau ka ir daryti. Dazniausia vyrai skundziasi moteru galvos skausmu nenorint myletis, taciau buna ir atvirksciai. Su draugu esam kartu jau 4 metai. Pereitais metais susilaukete dukrytes, kuri buvo planuota ir lauka.
    Pradzioje draugystes seksualInis gyvenimas buvo geras, nors nora myletis dazniausiai inicijuodavau as. Taciau pastarieji du metai tapo ganetinai sudetingi: as noriu svelnumo, jis- ne. Suprantu, jis daug dirba, pasikeite gyvenimas ir jo ritmas. Taciau, manau nesimyleti po 2 ar 3 menesius yra ne normalu. Su juo kalbeta ne karta, apie tai, kad manes netenkina tokia situacija ir jauciuosi blogai. Jis teisinasi, kad daug dirba ir po darbo nieko daugiau nebenori. Anot jo as tik keliu santykiuose erzuli apie tai kalbedama. Gerai, bet juk galima kazkaip svelnuma is reiksti ir kitais budais: apkabinimais, buciniais. Deja ir ju neliko. Jis teigia, kad myli mane nors tai pasakes zodziu ( jis ramus ir daug nekalbantis zmogus) yra tik du kartus per visus tuos metus. Bet juk as nesu daiktas, man reikia silumos, darausi pikta, irzli, atsalusi. Jam aiskinu, kad tai kenkia musu santykiams, taciau pokyciu iki siol nera. Kaip elgtis? Kaip jam padeti?

    AnonimasIntymuĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 0

    Kad ir kaip jis teisintusi,manau,kad tai tik nuslepti tikrajai priezasciai,visi vyrai siuo klausimu jei ne vienodi,tai bent panasus,joks vyras nesijaus gerai neturejes sekso net keliu savaiciu,ka jau kalbeti apie menesius. Reikia rimtai pasikalbeti,kad pasakytu tikraja priezasti. Man taio pat i galva ateina tik neistikimybe arba masturbacija,bet antras variantas abejotinas,nes menesius neistvertu net gi ir taip sau "padedamas". Vyrai yra vyrai,stebuklu nebuna. Visi jie tik sako neprisigalvok,viskad gerai,as pavarges... juokinga

    Anonimas

  2. 0

    Na jeigu jus rodot iniciatyva, o jis vistiek nenori, tai man i galva ateina tik keli variantai: 1. Jis gauna ko jam reikia kazkur kitur. 2. Per daug prie pornografiniu filmu laiko praleidzia. 3. Jo hormonai labai sutrike.

    0asha0