• 6ats.

    Auginu sunu, jam beveik 7 menesiai, suzinojau, kad vel laukiuos. leliukas turetu gimti liepos menesi. Kaip man mokes pinigelius? ar gausiu tuos pinigelius pries gimdyma(gimdimo atostogu)? jei iseisiu tik metams ar bus 100%? gal kuri zinot?

    pasidalinkit ziniomis. is anksto aciu :)

    avijadaŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    jei uz pirma vaikuti gauni pinigelius is sodros tai ir uz antra gausi ir dekretines ir kai gims vaikutis.

    okse0711

  2. 1

    loreciuk cia nera logikos. svarbu kad butum isdirbus iki pirmo leliuko metus.o antram turi skaiciuot pagal pirma. o kadangi as pries pirma leliuka buvau isdirbus beveik 3 metus manau tureciau gaut. o tuos 1430lt moka juk ne sodra o savivaldybe.

    avijada

  3. 1

    o as sodroje girdejau,kad kai gimsta pametinukai pinigeliai nebus mokami vaikuciui,tik ismoka1430 lt.nes po pirmo vaikucio turi but isdirbusi metus,kad tau galetu apskaiciuoti pinigelius.

    loreciukas

  4. 1
  5. 1

    na kadangi tavo situacija kaip mano (tai turetum gauti tokius pacius pinigelius ir iseidama i dekreta irgi gausi3-4men.pinigelius kaip iseidama i dekreta su pirmu nestumu ) o kai dekretas baigsis toliau (kazkur pusmeti turetum gauti dviguma ismoka(uz pirmaji vaikuti kol jam sueis 2m ir uz antraji...)bent jau siuo metu taip buvo.... tik va dabar kaip su tais istatymaisateity bus nezinia ...tikesimes kad labai nepakoreguos tu istatymu ir pinigelius gausi tikrai :)

    Pearl

  6. 1

    viska gausi taip pat, tik jau kai uz motinystes atostogas kai gausi tai gausi taip kaip pasirinksi ar metam ar dviem ziurint kaip ten su tais ystatymais, viskas juk dar gali pasikeisti

    Kalnietiene