• 12ats.

    Arteja dideles sventes :) tad idomu,ar kai ruosite dovanas artimiesiems (nebutinai Kaledom,galbut gimtadieniams ir t.t) dovanojate ka nors nuo vaikelio?

    mirroršv. KalėdosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    As dovanojau tik per krikstynas,visiems sveciams dariau mini dovaneles su zaidimais..Pernai per Kaledas nieko nuo vaiku nedovanojau,bet siemet galvoju gal kokius kalendoriukus uzsakyti su vaiku foto ir kad jie iteiktu pas ka eisim i svecius,ar pas mus ateis :) kaip Jus i tai ziurite?

    mirror

  2. 2

    Mirror, labai nebloga ideja su kalendoriukais, tikrai pasinaudosiu, bet neuzsakinesiu, o pati padarysiu :)

    almyte7

  3. 2

    artimiesiems t.y. teveliams, seneliams, draugams dovanas dovanojame nuo visos seimos, o vat arteja vyro gimtadienis tai darysiu dvi dovaneles viena bus nuo dukrytes t.y. puodelis su jo ir jos atvaizdu ir viena nuo manes dar nzn kas. Tai bus pirmas kartas kai dovanele tevelis gaus ir nuo dukrytes:) manau bus smagu.

    barskute

  4. 2

    As jau galvoju apie dovana vyrui gimtadienio proga tuo pciu ir kaledom maniskio gimtadienis gruodzio 24 ta pacia diena ir mano seses gimtadienis vyrui galvoju padaryti nuotrauka ant drobes joje butu vyras as ir vaikas,kad galetu pasikabinti ant sienos ir kad butu puikus prisiminimas kasdien ne tik gimtadienio,bet nuotraukos ispudi prisiminima tos dienos ivykius ir t.t :)o sesei kalendoriu su jos nuotraukomis su seima ir akiekvienam atviruku su ju nuotraukomis ir siaip dar ka nors reikes sumastyti ir kitiems seimos nariams:o nuo

    ikmeskute

  5. 1

    nuo vaikeliu vyra sveikinu visada.o siaip dar kaledom be minciu...

    Bosiene

  6. 1

    Dovanosime bendrai nuo visos šeimos. O dovanosiu savo platinamą produkciją.. Bus originalu. Prekės nematytos. Pačios išbandytos, kiekvienam pagal amžių ir poreikius parūpinsiu..

    Jorkaile

  7. 1

    as pernai su photoshopu padariau seneliam kaledu proga kalendorius su ankuko foto, labai dziaugesi istisus metus.o konkreciai nuo vaiko nedovanoju niekam nieko, dovanas dovanojame bendrai nuo visos musu seimos

    Milana69

  8. 1

    kai dovanojame kokias nors dovaneles,tarkim giminaiciams ar draugams,tai nuo visos seimos tai savaime suprantama ir nuo vaikuciu,o kai dovanojame teciui tai taip pat buna ir nuo vaiuciu.Dovaneliu atskirai neperkam kad butu grinai nuo vaiku,tiesiog viena bendra nuo visu buna.

    masiniuke

  9. 1

    nemanau kad tai yar gera ideja, zinoma jei yra pinigeliu tai kodelgi ne, bet siais sunkiais laikais tikrai bent as to nedaryciau, jei einam i gimtadieni tai nesam viena dovana nuo musu seimos, o ne kiekvienas po dovana, o apie kaledas dar negalvojau manau kad vaikus palepinsim kokiom smulkiom dovanelem, nes seseru ir broliu daug, o ju vaiku dar daugiau, o jei dar antros puses, tai gali zmogus ir bankrutuot:)) dar gimtaadieniai daugelio ziema, tai net nezinau kaip siemet bus

    rimeli

  10. 1

    dazniausiai dovanas dovanojame bendrai nuo visos seimos...

    romantike