• 13ats.

    penkiaauksciai ir vezimeliai

    norejau paklausti kokius vezimukus renkates gyvendamos penkiaauksciuose ir ne tos kurios gyvena pirmame aukste o aukstesniuose,juk lifto nera.mes turim portinuka ir labai lengva nesti,bet noretusi tokio kaip tutis ir pan,tu tokiu didesniu.bet tik tiek kad jie sunkus.o gal perkate ir didesnius bet nenesate namo,o paliekate tarkim rusyje?

    masiniukeĮranga ir baldai kūdikiamsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Su berniukais tai tampydavau į penktą aukštą. O dabar jau turbūt amžius savo duoda, nes per sunku užsitempt. Tai pirkausi ne naują vežimą ir jį ramia sąžine laikau rūsyje. Jei ir pavogtų, tai tikrai negaila būtų :)

    trejetukas

  2. 3

    na mes tai laikom automobilio bagazxineje,nes yra didelis,ir sunku pastoviai nesiotis i penkta auksta,vyras ratus nuima,sulanksto ir puikiai telpa i masina,o rusy laikyt nesinori,maza ko dar pavoks,beje ir dregme didziule,tai pudyt ir pelyt vezimo tikrai nesinori,tuo labiau kad ziurkes ar peles ten savo reikalus dirbtu.

    sandradan

  3. 1

    mes gyvenam 5 aukste turejom tako universalu vezimeli,labai sunkus jis tai pardavem nusipirkom sportini tai dabar lengviau,tik va ziema problema kai sniego daug

    rasiuksas

  4. 1

    Musu vezimelis taipat neislengvuju,o irgi gyvenam 5 aukste.Laikau vezima kartais -rusio aiksteleja-o dazniausiai dabar-antro auksto aiksteleja-prie pasto dezuciu.Iki 5 tikrai sunku butu datyst.

    Fausta

  5. 1

    geriausia sketukai, bet jie vasarai. ziema geriausia sportinukai, bet laikyti geriau rusyje.

    juratele

  6. 1

    kol leliukas mazas budavo,tempdavau universalu vezima su vaikuciu kartu is 5 auksto i apacia,paskui i virsu.paskui su vyru nusprendem isigyti lengva sportinuka.tai kai vyras darbe,einam su sportinuku i lauka,o kai jau namie vyras,tai isnesa ta universalu.vien vezimas apie 10kg sveria,vaikas tiek pat,tai tikrai sunku is 5 auksto butu tampyti.Rusyje nera galimybes palikt,nes vistiek ten dregme ir t.t.O masina tik viena turim seimoje.Is aplinkiniu namu esu pastebejus,kad mamos vezimukus laiko automobilyje,taip daug paprasciau nei kaskart tempti tais laiptai\s.

    ruta26

  7. 1

    mes gyvenome 5 aukste,turejome tutis universalu vezimeli,nelengva buvo,bet kasdien nusinesdavau ir uzsinesdavau,uztat kudesne buvau:) paskui persikelem i kita buta jau 1 aukste,tai laikiau rusy prie iejimo nes daug vietos,ir daug patogiau:) kiti dar laiko automobilio bagazineje rema,tik lopsiuka parsinesa namo..

    sandritute

  8. 1

    as pirkau vezima Tako Jumper-X. jis nelengvas, bet norejau jo ir nesukau galvos kaip bus su tampymu is 4 auksto ir atgal... bet va, kelis kartus panesiojau ir fantazija atsoko - per sunkus vezimas... tad itaisiau ji rusyje ir mano kancioms atejo galas :) duris atrakinu, atidarau ir vezimas jau lauke...

    romantike

  9. 1

    na mes turejom tutis vezimuka,gan sunkus,bet tekdavo kaskart i 5auksta tempt,nes rusio pas mus nerasta.dabar sportinuka turim,lengvesnis,bet irgi nesiojam kaskart.

    nesvarbu

  10. 1

    tutis parduoda lengvus vezimus su lopsiu, kuriu ratai nepripuciami, bet i 5a vistiek butu sunku nesti, nes kol uznesi lopsi, tai ratu gali ir neberasti, na nebent yra galimybe prirakinti laiptines 1a prie tureklo ar kitur. As nesiojau i 2a ir niekada nepalikdavau. laikiau balkone, nes ten vaikas daznai miegodavo. Geriau patariu pirkti seną vežimuką, nes tada nebus taip gaila jei pavogs...

    vinipukas