• 8ats.

    Kudikis daug miega. Ar ne per vangus naujagimis?

    Mano sūneliui 12 dienelių:) Maitinu krūtimi, tuo labai džiaugiuos. Bet kažkaip mano berniukas labai jau daug miega, gal taip ir turi būt, bet kai prisimenu savo dukrytę, kuri nuo pat pirmų dienų buvo nereali aktyvistė, tai man kažkaip net neramu pasidaro. Pavalgyt jį žadinu kas 3 val. Bet jis pusiau miegodamas valgo, pažinda būna kokias 5 min. ir nulūžta, po 5min. vėl nubunda-reikalauja dar-tada vėl užmiega-taip iš viso gal 15-20 min. pavalgo kartu sudėjus, o aš prasėdžiu su juo taip apie valandą. Kartais pažinda 10 min. ir nepažadinu daugiau miega sau ilgiausiai, kol vėl neprikeliu. Vakare pradeda atsibusdinėt daug dažniau, aktyvesnis pasidar ir vis reikalauja krūties ir kas valandą ir dar dažniau. Naktį išmiega ir 6 ir 7 val. jei nežadinčiau kažin ar keltųsi, gal dar daugiau išmiegotų. Šiaip šlapinasi daug, tuštinasi irgi, pavalgiusį palaikau stačią-atsirūgsta, kartais atpila šiek tiek, tai manyčiau, kad pavalgo. Bet man vis tiek neramu-ar jam pakanka maisto taip vangiai valgant? Gal jam kas negerai kad toks mieguistas? O gal jis tiesiog ramuolis ir man tereikėtų tuo džiaugtis? O gal dar labai mažiukas, dar atkus? Neramūs klausimai man kyla. Gal kurios vaikiukas buvo panašus, gal kažką panašaus esat patyrę ar girdėjusios?Laukiu pasidalinimų patirtimi ir patarimų.

    VilmieneMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    mano dukryte pirma menesi irgi tokia buvo, visi vaikai skirtingi, manoji ir ilgai valgydavovo ir iskart uzmigdavo, man atrodo viskas gerai

    Kalnietiene

  2. 2

    visu pirma sveikinu,kaip noreciau kad mano didckis butu dar toks mazytis:)na o su miegu mums tai pat budavo su didesniu berniuku.tai pat nuo gimimo istisai miegodavo,net nesikeldavo valgyt.vyras vis sakydavo kad eik paziurek,ar kvepuoja,nes neitiketina,kad taip gali miegot,po 6val.o sitas tai nuo pat gimimo budraudavo,demesio reikalavo

    nesvarbu

  3. 2

    Ačiū Lukniuk už sveikinimus ir už patarimus,tikiuosi taip ir yra...

    Vilmiene

  4. 1
  5. 1

    sveikinu.mano sunelis,kad butu kaip tavo tai butu dziugu jau pasiilgau,kai daug miegodavo.Nors jam 5men,bet dar pamiega nemazai.zinai berniukai truputi tinginiai is prigimties ir siaip pamatysi neilgtrukus budraut prades vis ilgiau ir ilgiau:)

    Bosiene

  6. 1

    Ačiū už sveikinimus ir palaikymus...:)

    Vilmiene

  7. 1

    Sveikinu ir as! Mano dukryte irgi tik valge ir miegojo tik gimus, tai visi tik ir sake dziaukis kol gali, neilgai tesis. taip ir buvo - 1.5 savaites praejo ir baigesi ramybe. tada jau nebegalejau paleisti is ranku iki 4 menesio. miegojo mazai, valge kas valanda, kas 2 karatis kas 3. misinuko negere jokio, maisto jai uzteko, tik va nerami buvo. tai linkiu sekmes ir kad vaikelis butu kuo ramesnis. Graziai aukit =)

    titina

  8. 1

    Nuosirdziausi sveikinimai sulaukus sunelio** as manau, kad tik dziaugtis reikia ir megaukis ramiomis dienelemis, nes tuoj maziukas prakus ir ims sokdinti namiskius ant koju, juk jau pati pastebi, kad i vakara maziukas darosi aktyvesnis, tikrai manau, kad viskas yra gerai...jei vaikutis butu alkanas taip sauniai tikrai nemiegotu, tad pienelio jam tikrai uztenka...nusiramink ir megaukis motinyste:)

    Lukniukas