• 8ats.

    naujagimio stenejimas, ar visi naujagimiai steni?

    Mano berniukui 3 savaites. Bet mes jau nuo antros savaites pradejom labai steneti. Suprantu, kad jis tustinasi, bet matau, kaip jam negera ir susirupinau, ar taip visiems leliukams yra? Buna pavalges paguli ir pradeda apie 15 min istisai steneti, knirzti, raitytis, arba paryciais nubudes steni steni, kol padaro ir vel miega. Geriam sab simplex lasiukus, suku pilvuka, kojytes laikau suriestas,bet nieko...ar galiu jam kaip padeti? Ir ar cia skaitosi taip vadinamieji pilvo diegliai?

    Lina169Kūdikio tuštinimasisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Ir mano mazylis stena, nieko baisaus cia. Tiesiog stengiasi kakuti padaryti ar dujas isleisti. Svarbu kad pavyksta pasitustinti.O jei kojytes lenkia prie pilvuko ar susiriecia i kamuoliuka matyt pilvuko diegliai.

    kvapni_feja

  2. 3

    taip cia tie vadinamieji diegliai,berniukai sunkiau juos pernesa.As daviau espumizano,nuolat kojytes prie pilvelio traukdavau,pati pilvuka masazuodavau.Kazkur nuo 3 menesio jie isnyksta.Tiesiog reikia islaukti ta momenta.

    ruta26

  3. 2

    mum viskas praejo antra menesi, isaugama cia viskas, dabar jei ka ne taip uzvalgau nes pati maitinu tai dar paskauda kartais pilvuka ar neprakakoja tai lasiuku sulasinu ir praeina

    Kalnietiene

  4. 2

    as manau kad jam viduriukaikieteja, o kaip darot reikaliuka?mes gerem sib simplex lasiukus tai mano lelius savaitem nekakokjo kol nepakeiciau lasiuku dbr gere baby fen ir lb lb viskas palengvejo ir vasai kitoks vaikas tapo

    penktadiene

  5. 2

    pilvuko diegliai,tai manau reiktu duoti espumizano ir viskas praeis.

    Bosiene

  6. 2

    mano mazius irgi lb stenejo, manau visi taip daro!!!as duodavau jam colinox lasiuku jie yra naturalus ir lb gerai veikia!!!

    Anonimas

  7. 1
  8. 1

    ,es be lasiuku taip pat neapseitume

    viltis29