Atsakymai

  1. 0

    Cinarizinas gi paprastas vaistas ir skysciai galvoje nera tragedija- paprastai gydoma vaistukais. Visi vaistai turi pasalinius poveikius, pasireiskia tik jie retai. Ir apie paracetamoli paskaicius pakraupti gali, bet nereikia tokiu nesamoniu ziureti. Mes Buciene labai dziaugiames, daktare vaikais, kaip savais rupinasi ir mokytis skatina ir pagiria ir labai profesionali kaip gydytoja.

    Anonimas

  2. 0

    pas ja vaiksciojau augindama pirma vaika su negalia, dabar turiu sveika maziuka , einu vien todel , kad pasitikiu ir noriu kad padetu sekti jo vystimasi.Labai nuosirdi gyditoja , isklauso , pataria visais vaiko auginimo klausimais

    Anonimas

  3. 0

    Visoms mamytems nuosirdziai patariu buti atsargioms su sia gydytoja. Ji diba Plungeje. Mano kudikiui ji nustate padidejusi raumenu tonusa, ir neaisku kodel ziurejo echoskopu per momeneli O ten apziurejusi tare, kad vienoj vietoj yra siek tiek skysciu, todel israsysiu vaistuku. CINNARIZIN. Paskaiciusi apie siuos vaistus pakraupau... O nuvaziavus i Klaipeda pasake, kad mano kudikelis pats sveikiausias jokiu skysciu nera, ir siuo metu jokiu vaistu nereikia.. O neaisku koki salutini poveiki jie butu padare..

    Anonimas