• 12ats.

    Mamytės kurios turi bėdelių dėl akių, ką nešiojate kas dieną...Ar mieliau akinukai ar lęšiai?

    Turiu pati daug pažįstamų, kurios vietoj akinių renkasi lęšius...Sako kad joms taip patogiau ir gražiau...O kaip jums pačioms...Negi akinukai ne taip gražu o gal senamadiška? Ir kažin kas sveikiau akims butu lęšiai ar vis delto akiniai?

    PearlMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Man prie kompo ir skaitant reikia akinukų. Lęšių niekad nenešiojau ir nebandžiau

    Jorkaile

  2. 3

    kol buvo prasciau su akim as nesiojau akinukus, lesiu nenesiojau nes mano akys sunkiau priimadavo, asarodavo vis. tai issirinkau tokius ryskius akinukus ir nesiojau, man buvo grazu, tik aisku kol priprasdavau, vis pamirsdavau uzsideti. o dabar man nesioti jau nebereikia:) as tai manau, kad nuo zmogaus priklauso, juk vieniem netinka akinukai tai renkas lesius, o kitiem tiesiog labai tinka akiniai, kaip zmogui patinka taip ir nesioja. aisku yra tu kurie gedijas akiniu, mano kad netinka ir pan tai tie renkasi lesius. o del sveikumo gali pasiskaityti cia
    http://naujienos.vu.lt/ekspertu-komentarai/22195-akiu-lesiai-mada-ar-sveikata

    Anonimas

  3. 2

    Turiu ir akinius ir lesius. Nesioju viska po truputi. Ryte atsikelus uzsinoriu su lesiais buti, tai ir bunu su jaui. Jei uzsinoriu buti su akiniais bunu su jais ;-) Man ir viena ir kita nesioti patogu ;-)

    Imbiere

  4. 2

    Mieliau renkuosi lešius :) akiniai mane varžo, jaučiuosi nepatogiai, net mano mažylis keistai žiūri kai juos užsidedu :D

    Apale

  5. 2

    Aš taip pat nešioju akinukus, man jie patogiau. Be to, nereikia žiūrėti, kas madingiau, o žiūrėk kaip Tau pačiai mieliau, kaip geriau jausiesi ar su akinukais, ar su lęšiais :)

    snaigyte

  6. 2

    kad ir kokiu graziu butu akinuku, bet niekada ju nemegau, man jie kaip svetimkunis ant nosies :) todel jau daug metu nesioju kontaktinius lesius ir esu labai patenkinta. vienas minusas, kad brangesnis malonumas nei akiniai :)

    romantike

  7. 2

    Man patinka akiniai, man netgi atrodo, kad su akiniais aš gražiau atrodau. Bėda, kad jie man truputėlį trukdo, be to akys gerokai nusilpo per nėštumą ir, deja, neatsistato. Galvoju įsigyti kontaktinius lęšius, kad nereiktėtų storų stiklų ant nosies pabinti. Bet. Prieš keletą metų turėjau lęšius, tai vargo daugiau su jais ir išlaidų daugiau, tai jau žiūrėk graužia akis, jau kažkas atsitiko. Va ir neapsisprendžiu dabar ką rinktis.

    bum

  8. 2

    Aš tą problemą pasinaikinau-dariausi korekciją lazeriu ir kol kas esu labai patenkinta:)O iki to tai mieliau daug nešiojau lęšius,bet nuo jų būdavo visokių uždegimų akių ir pan.O prie akinių kažkaip taip ir nepripratau,nors turėjau tikrai gražių ir man tinkančių-man jie trukdė ir viskas:(Tai dabar mano mažylei yra problemyčių-reikia nešiot akinukus,bet niekaip nepripratinam,nors jai dar tik 2 su viršum metukų,bet matau,kad ir vėliau ją bus sunku įkalbėt juos nešiot,matyt paveldima;)

    Vilmiene

  9. 2

    as renkuosi akinius,man kazkaip priimtiniau.

    ruta26

  10. 1