• 12ats.

    Plauku dazymas...

    Sveikute,noreciau paklausti jusu patarimo mielos mamytes=) Turiu juodus plaukus ir labai noreciau juos pagyvinti naturaliai atrodanciomis sruogelemis. Gal galite patarti kokios spalvytes sruogos labiausiai tinka juodiems plaukam,atrodo naturaliai ir nerezia akies? BUvau "profesionalioje kirpykloje" kirpeja patare sviesinti,na sutikau,tai kaip nusviesino teko per nauja juodai viska nudazyti nes gavosi ryskiai "ryzos" sruogos =D

    AydutiaGrožis ir stiliusĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Atejus i kirpykla pasakiau kirpejai is karto kad mano plauku sviesus dazai neima=) Ji patikino mane kad dyrba su geriausiu fyrmu italu gamintoju dazais ir jie tikrai nuims=) Sakau bet as bandziau,ji man nesigincyk,as nuimsiu spalva o ant virsaus desiu atspalvi toki kokio nori. Sutikau,itikino,visgi profesionale zino ka kalba. Prasedejau kokias 5 valandas ir nieko ji man nepadare tik ryzai plaukus nudaze,atrodziau tai kaip...... Kita diena uzsiregistravau i kita kirpykla kurioje vel atgavau savo juoda spalva. Manau nebloga mintis rudos spalvytes sruogos tik neisivaizduoju ar pavyks jas tureti=)

    Aydutia

  2. 3

    Pas mane pacia slapio asvalto plauku spalva. Kadangi daugelis ir taip klausia ar jie nedazyti, tai man ir nereikia dazyti. ar kaip kitaip gyvinti :)))
    Gali padazyti pieninio sokolado spalva, taip is konteksto nelabai issiskirs....O graziai ir gyvai atrodys.
    Kazkada teko susilazinti ar mano paluka "nuims" dazai, kad buciau blondine. Buvo pirkti geriausi kurie neva tai nudazo ir juodziausus plaukus, bet ka jus manot, nenueme mano juodos spalvos, o tapaus tokia pilnai nesudziuvusio siaudo spalvos, Ir as laimejau. (cia biski ne i tema, bet pasigirti tai norisi) :))))

    Anonimas

  3. 3

    na taip iskart juk tau baltu sruogyciu padaryt negalejo, bet galejo perspet:) na mano tai nera grynai juodi, jie tokie tamsiau rudi, tai esu dazius i rausvuma sruogelem, graziai atrode, sviesiai tinka bet tikrai sviesiai:) tokias bordo gali pabandyti. na siaip nuo plauko dar priklauso kaip spalva nuims, man tai gal bordo tokios nieko butu:)

    Anonimas

  4. 2

    O mano seses plaukai irgi juodi ir ja nudaze tokiom rudom plonom sruogelem,kaip tu skai ryzom tik gal tada tave per daug nezinau nes nematau taves :) bet sesei tikrai labai graziai atrode..

    Anonimas

  5. 2

    mano plaukai irgi tamsus i juoduma,man UK labai super buvo padaze sruogelemis smulkiomis.man pasiule svelnu karameles atspalvi ir toki sviesu bet ne balta..labai graziai ir naturaliai atrode,deja cia Lietuvoj jau dukart skirtingose kirpyklose bandziau bet pakartoti nepavyko:( dar siaip imaisius raudonu sruogeliu bet smulkiu graziai atrodo.

    sandritute

  6. 2

    o as turiu tamsiai rudus plaukus ir man vienspalviai lbj grazu :) o seip grazu dar sviesios srupgeles :)

    coliukexxxx

  7. 2

    pati turiu juodus plaukus su bordo spalvos sruogelem...man labai patinka ir tinka ir grazu...:)

    Simonyte

  8. 2

    Kiek zinau is kirpeju, tai juoda spalva sunkiausiai is visu spalvu pakeisti ir perdazyti. Todel visai nekeista, kad tos sruogos tau gavosi ne tokios kokiu tikejaisi .... mano manymu juoduose plaukuose butu grazu jei matytusi naturalios rudos spalvu. tuomet juoda nebutu vienoda, lyg uzuolaida :) tokia ruda dazu paletese pazymeta buna NR.4 ir tai kas jau eina po kalbelio (4.5; 4.3 ir pan.) yra naturali ruda su atspalviu.

    Meskeriotoja

  9. 1

    tu tamsiai rudai dazyk, o paskui visokiais kaukes naudot, kad pagyvintu sruogeles

    Auksare

  10. 1

    Na as kazkaip apsistojau ties mamytes pasiulita ruda spalvyte,isivaizduoju kad turetu neblogai atrodyti,nes sviesinti visai jau bijau =)

    Aydutia