Atsakymai

  1. 4

    "Sketukas" todel ir vadinasi sketukas, nes susiskleidzia i "lazda" panasiai, kaip sketis, o sportinukai dazniausiai susilankso, kaip knyga. Gulimaja padeti turi ir sketukai :)

    almyte7

  2. 3

    Musu sketukas turi visas tris padetis, yra erdvus ir labai patogus musu dukrytei tikrai nera prastesnis uz buvusi sportinuka :)

    almyte7

  3. 1

    almyte teisi.o man sportinukas geriau vien del didesnio pirkiniu krepsio.

    axom

  4. 1

    as manau kad sketukai tai tie kur tokie lengvuciai ir nesunkus,susilanksto kaip sketukas,dazniausiai sedima tik padetis,bet kai kuriu pasidaro ir gulima,o sportinukas tai jau siek tiek didesnis susilanksto arba kaip knyga arba kaip sketukas.jau jie siek tiek daugiau sveria,yra ne plonuciai,dar manau kad sketukai tinkami labiau tik vasara pavasari,na kai nera sniego.

    masiniuke

  5. 1

    sketukas mazesnis,o sportinis didesnis,bent mum patogesnis ir erdvesnis.

    Bosiene

  6. 1

    sketukas yra lengvutis ,mazai vietos uzimantis, turintis sedima arba pusiau gulima ir sedima padeti, sportinis kiek sunkesnis ,jis turi visas 3 padetis,patogesnis vaikui,nes erdvesnis.

    Milana69

  7. 1

    man atrodo kad sketukas yra lengvesnis ir jo padetis tik sedima,o sportinio yra ir gulima..as bent taip suprantu...

    Agnute

  8. 1

    man atrodo kad sketukas yra lengvesnis ir jo padetis tik sedima,o sportinio yra ir gulima..as bent jaip suprantu...

    Agnute

  9. 0

    Sportinukas didesnis, tvirtesnis, patikimesnis. Jame vaikas puikiai jauciasi miegodamas ir ne tik, o sketukuose man gaila tu vaiku, nes jie man kaip zaisliniai :( As tik uz sportinuka. O dabar yra net sportinukai, kuriame galima pasidaryti lopsi, tai cia is vis super :) Man rods milli move vezimuke taip galima padaryti :)

    Sange