• 16ats.

    Ką jūs manote kaip nepagal paskirtį yra naudojamos autokėdutės?

    Ar galima į lauką kūdikį vežtis autokėdutėje arba jas naudoja namuose . Ar nekenkia tokiam gležnam stuburėliui ? Ar jis neiškryps nuo ilgo gulėjimo tokioje padėtyje ?

    musmeryteJudesiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1
  2. 1

    as sodindavau ir namie,joje valge kol neturejom maitin.ked.,o dar nemokejo sedeti.kartais tekdavo pamigdyti,nes noredavo uzmigti supama(kartais noredavo prie papo,kartais ant ranku,o kartais kedutei),be to ir ramesne joje budavo negu guledama ant nugaros ir matydama lubas...

    axom

  3. 1

    aš tikrai nevežiočiau ir nemigdyčiau, nors mačiau daug kas taip daro dėl mados. Man svarbiau vaiko savijauta, o ne tėvų patogumas. Tegu patys tėvai taip pamiega kokią naktį, tada pasakys ar jiems patiko.

    vinipukas

  4. 1

    mes masinos neturim, bet auto kedute turim nuo keliu menesiu. labai geras daiktas namie. pasisodini vaika, pazaidzia jis, aplinka stebi. ir man budavo patogu ji taip pasinesioti per kambarius kol tvarkydavausi... kol dar pilnai nesedejo ir valgydavom joje. kas su saiku ir proto ribose, tai tame nieko blogo nematau.

    romantike

  5. 1

    Manau,kad viskas,kas daroma be saiko,kenkia.Tai galioja ir autokedutems.

    kami

  6. 1

    Juk kedutes sukurtos tai kudikiams,manau tikrai negali pakenkti...As kedute naudoju kai su masina vaziuojame ir namuose,cia ji prleidzia ilga dienos dali,jame sedi,jame zaidzia,tik jau miega lovoje..

    sandrista

  7. 1

    pamirsau pamineti auto kedute pas mus kaip vezimo dalis.

    Bosiene

  8. 1

    na,musu kedute suposi,tai naudojom proto ribose ir vaiko stuburas sveikas.manau naudojant proto ribose nieko negali atsitikti.

    Bosiene

  9. 1

    nenaudojom autokeduciu iki 3men.naudojom lopsius (neurologes klausem atsiliepimus apie jas,tai nepatare anksti pradeti jas naudoti)...

    mirror

  10. 1

    o mes jos neturejom ir neprireike.nes masinos neturim,o namie naudojom vibro kedute

    nesvarbu