• 24ats.

    Ar jum priimtynas Hellowino sventes paminejimas?

    Labutis.Na arteja visu sventuju,bei mirusiuju svente.Taipat ir taip pasmus stengemas,ispopulerint-Hellowinas.Na mes namie tai nesvenciam.bet merginos(manoji,su kaimynu vaikais)buna aktyvystes-persirenge,per pazystamus zmones-kaimynus,uzsuka saldainiu prasydami.Poto susirenka pas kure paselioti.Aktyvystes.Na noriu paklaust ,ar pas jus gretimai gyvenantys vaikai,irgi susimano panasiai?Taigi dabar laiptyne,net uze-taresi kaip ,kuom nustebins siemet.

    FaustaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Mokykloj ir studentavimo metais pasvesdavom :) po sventimo kita diena rimtai nusiteike kapus lankydavom... visko buvo. siaip nesu nei kategoriskai pries, nei labai uz .... jei zmones moka graziai svesti, tai smagu bet kokia svente. o jei tik dar vienas prisigerimas .... tada liudna:(

    Meskeriotoja

  2. 3

    taip, Nade, Veliniu diena nuliudina, jau eile metu sia diena asaros byra, bet per laika ismokau ''sudelioti'' ir savo jausmus...nenoriu perduoti savo niuriu jausmu vaikui, tad kuo daugiau sypsenos dukrytes veide, tuo mums geriau...mums, suaugusiems, si svente taip nepriimtina, bet paziurekite, kaip jaunimas ja pamego, jei tik su fantazija ir protu jai pasirengiama (pvz kaip Faustos dukra), vaikai lieka vaikais, tegu jie linksminasi..tikiu, kad ateityje si svente tures dar didesni populiaruma ir tikiuosi manajai paaugus bus smagu paziureti i nuotraukas, kaip mamaos su vaikais ''kvailiojo'' :)

    Lukniukas

  3. 3

    na man tai svetima irgi tokia svente..dazniausiai si diena mane nuliudina aplankius artimuju kapus..o ne taio,kaip uzsienyje ji svenciame su humoru ir t.t.

    nade

  4. 3

    kai nebuvo mazytes tai ir helovynas rodes niekam tikus svente, o dabar gaudom bet kokia proga prasiblaskyti tai ir helovynas tapo svente:)) su drauge sutarem padaryti vaikuciu fotosesija su kostiumais ir atributika...kaip mano mama sako: ''kai mamos nedirba tai ir prifantazuoja visko'' ;))

    Lukniukas

  5. 2

    Hellowino mes nesvensiam kiek zinau Hallowinas yra svenciamas uzsienyje

    liena

  6. 2

    Man tai apskritai tai visai ne linksma svente. Vaziuoji ant kapu, sutvarkai, papuoi, zvakute uzdegi, o koks gali buti dar sventimas...Mums nepriimtina...

    Jorkaile

  7. 2

    jos man, svelniai issireiskus, idomios, keistos...na, mano auklejimui priestaringos. bet savo vaikui as sios sventes idejas bandysiu ugdyti, nes musu lietuviskos sventes yra labai per liudnos, o sios, amerikietiskos, atnes gyvenimui paivairinima. galu gale ismoks graziai isskobti moliuga, mastys i koki personaza persikunyti ir pan. vaikams- net neabejoju, kad idomi svente.

    juratele

  8. 2

    niekada nesventem ir net noro nera tokios sventes svest.

    lina38

  9. 2

    kai nebuvau susituokus tai per helowyna visad su draugem persirengdavom kom nors ir i kluba :D fainai budavo.. dabar tai eiline diena, stengiuosi mirusius prisiminti su sypsena o ne liudesiu.. aisku cia mano nuomone :)

    kristale

  10. 2

    kol gyvenau Lietuvoj tai Velines buvo mirusiuju paminejimo diena..(zinoma tokia ir liks)bet kai dabar 2metai gyvenu NL tai ce labai linkmai jie ruosiasi ir svencia svente..tikrai malonu net i miesta iseis,visi su nuotaikom ir su keisciausiom kaukem... beto nesvarbu ar per Velines ar seip iprasta diena nueisi ant kapu vistiek bus liudna,bet jau nieko nepakeisi...

    Agnute