• 15ats.

    Kada vezimukas tapo nebereikalingas??

    Mamos, nuo kokio amziaus pilnai atsisakete vezimuko, sketuko ir pan...nuo kada vaikutis jau pilnai pats gali apeiti ten kur jus einate-i parduotuve artimesne ir pan??

    LukniukasVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    pusantru metu jis tapo jau nebereikalingas:)

    erika1984

  2. 2

    nuo dvieju metuku mums visiskai nebereikejo jokio vezimuko

    nade

  3. 1

    kai sukako kazkur pora metuku, tada vis reciau ir reciau

    Auksare

  4. 1

    2m, bet reikia, nes didelių atstumų nenueitų, tektų nešti, bet sveria apie 17kg, todėl tikrai negalėsiu panešti. Sketukas bus reikalingas ilgai(jei dar tilpsim į jį).

    vinipukas

  5. 1

    Kai isejau i darba, o mazylis i darzeli. Mazyliui buvo du metukai. Tada nei laiko nebuvo vezimuke veziot, nei vaikas nenorejo jame sedet.

    Jorkaile

  6. 1

    kai tik ismoko vaiksciot i vezima nebesisedo apie 1.2

    austeja0809

  7. 1

    mes nebenaudojom kazkur nuo 2.6m nes paprasciausiai isaugo:) siaip mes nuo mazens eidavom i ilgesnius pasivaiksciojimus,tai vezima pasiimdavau tam atvejui kai mazius pavargdavo kad prisestu,bet kaip keleta kartu nuejom nemazus atstumus ir jo neprireike pradejom eiti be vezimelio visur.po keliu menesiu dar istraukiau nes ejom i svente mieste,maniau bus patogiau jam vezime bet ziuriu jau mazokas tai padovanojome kitai mamytei,kuri dar tik laukia leliuko:)

    sandritute

  8. 1

    as vyresneles nebeveziojau vezimuke kai gime antras vaikutis.o tuo metu jai buvo 1.8m.bet ir eidavo pati,na buna ir bd kad pavargsta tai tenka panesti,o jei nebutu atsisakiusi vezimuko tai neissivaizduoju kaip su dviem vaikuciais ir dar dviem vezimukais :D

    masiniuke

  9. 1

    nuo dvieju metuku tapo jau ne pirmo reikalingumo daiktas, nebent pietu miegeliui (jis su gulejimo pozicija)

    juratele

  10. 1

    Kazkus pusantru metuku, jau ir mazylis nebenorejo jame sedeti, nes pats puikiai vaiksciojo ir galejo paejeti kiek reikia, o kiek nepaeidavo, tetis panesdavo :)

    Indruke