Atsakymai

  1. 5
  2. 4

    as tai manau kad jei nori idegio gauti verciau eit i soliariuma, o jei nori plemu ant kuno tokiu rudu-kurie atrodo kaip purvina oda tai tada tepkis savaiminiu.. ir dar tuo labiau maitinanciai teptis tai manau nesamo nes tada ir vaikelis paragauja to kremo..o jei soliariumas netinka tada reikia laukti vasaros ir degintis sauleja

    kristale

  3. 3

    aciu uz jusu nuomone ir informacija :) arteja pavasaris-norisi pasipuosti, bet reikia ir apie maziuka pagalvoti :)))

    Rita

  4. 3

    manua kad i soliariumus tikrai galima nueiti

    renaciukas

  5. 3

    Jau kazkada buvo panasus klausimas. As vel rizikuoju buti nepopuliari, bet, manau, kad i soliariumus tikrai galima.
    Bet del kremu nesu tikra, gal kas profesionaliai atsakytu, bet juk tikrai daug mama kontaktuoja su savo vaikuciu, tai dalis kremo pateks ir ant maziuko. Be to, tokiu kremu kvapas labai specifinis ir stiprus.
    As asmeniskai, jei reiktu, eiciau tik i soliariuma, o krema ir tai po jo nusiplauciau. Savaiminio idegio kremu nenaudociau.

    Ausra

  6. 2
  7. 2

    kremas tai manau nekiankia, bet soliariumai tai tyikrai ne i nauda

    jurgita

  8. 2

    Trumpa ištrauka iš žurnalo apie soliariumą:

    "Klausimai apie žindymą (II dalis)
    2009, Kovas 9 - 19:22
    Straipsnio šaltinis:
    www.mamoszurnalas.ltNORIU ALAUS!

    Žindau 3 mėn. Ar galiu išgerti per dieną stiklinę alaus? Kalbama, kad alus maitinančios motinoms - labai sveika, nes jame yra mielių ir vitamino B.

    Tai mitas. Žindančiai per dieną dera išgerti tiek įvairių nealkoholinių skysčių, kad ji nejaustų troškulio. Papildomas skysčių kiekis nedidina motinos pieno kiekio. Alus nepadidina pieno kiekio. Aluje esantis alkoholis patenka į motinos pieną. B grupės vitaminų yra įvairiuose kituose maisto produktuose (ypač duonoje, įvairiose košėse, mielėse). Žindanti moteris kasdien turėtų valgyti kuo įvairesnį maistą ir nejaus vitaminų trūkumo.

    AR GALIU DEGINTIS?

    Baigiau maitinti krūtimi, bet pieno dar liko. Ar galiu degintis ar eiti į soliariumą, jei jau nebemaitinu, bet dar yra pieno?

    Taip galite. Nustojus žindyti, pienas dings palengva. Soliariumo procedūromis dera naudotis saikingai, ypač jei kūne yra daug pigmentinių dėmių, apgamų. Joms esant, dera pasikonsultuoti su gydytoju dermatologu.

    Sūnų maitinu 10 mėn., mėnesinės jau atsinaujino. Ar galiu eiti į soliariumą? Ar galiu degintis?

    Žindymas ir mėnesinių atsiradimas, kai kūdikiui yra 10 mėn. netrukdo saikingam deginimuisi saulėje ir/arba ėjimui į soliariumą. Jeigu bet kurioje kūno dalyje yra daug pigmentinių (tamsių) dėmių, apgamų prieš pasinaudojant saulės ar soliariumo teikiamais malonumas dera pasikonsultuoti su gydytoju dermatologu."

    Iš šios informacijos, manau, kad galima saikingai degintis soliariume.

    elegancija

  9. 2

    man taip pat sis klausimas aktualus, bet taip ir is nieko negaunu konkretaus atsakymo:((

    mysteryy

  10. 2