Avižinių miltų blyneliai
1/2 stiklines kvietinių miltų
1/2 kavamale sumaltų avižinių dribsnių
1 kiaušinis
3/4stiklinės kefyro
1/2 stiklinės šilto vandens
3 šaukštai cukraus,1 šaukštas aliejaus
Viską sumaišyti ir kepti.
Avižinių miltų blyneliai
1/2 stiklines kvietinių miltų
1/2 kavamale sumaltų avižinių dribsnių
1 kiaušinis
3/4stiklinės kefyro
1/2 stiklinės šilto vandens
3 šaukštai cukraus,1 šaukštas aliejaus
Viską sumaišyti ir kepti.
As dejau greito paruosimo, nes tik tokius turejau, tai nemirkiau.
O tuos paprastus, manau, kad reiktu taip, kaip ir Rita daro.
Ausra, o dribsniu is anksto uzmerkyti nereikia, kad isbringtu?
tai panasu, kad mano dribsniai netiko :( As tokius perku, kur 15 min. virti reikia, tai jie nespejo isbrinkti
Is greito paruosimo dribsniu tikrai minksti gavosi. Vyras net pagalvojo, kad bulviniai :)
kepiau sinadien blynukus pagal Ausros recepta. Man gavosi truputi kietoki, bet turbut tode, kad mano avizu dribsnisi buvo negreito paruosimo, gal tokie netinka, o gal pavirinti reikia. Bet vis tiek skanu buvo, tik vaikas nevalge, pasake, kad jam kieta :) Kita karta nupirksiu kitokiu dribsniu, gal dar skniau bus :)
rytoj isbandysiu. Aciu uz recepta :)
reiks pabandyti, dar tokių blynų su įdaru niekad nedariau