• 19ats.

    Mamos turincios kudikius berniukus kaip prausiate ju genitalijas,?

    per kursus mums rode kad reikia atstumti ta odele nuo varpos bet man kazkaip baisu ,kaip jus prausiat saviskius?

    gerimantaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    maudydama uzpakaliuka ir pimpaliuka nuprausiu su vaikisku muiliuka ir tiek. Bent jau taip daryti man sake vaiku gydytoja

    ginnta

  2. 3

    iš patirties(sūnui 6m)galiu pasakyti kad bent i savaite karteli reiktu apyvarpe šiek tiek atsmaukti ir apiprausti.Nes su sūnum turejau bedą 4m,kai sisiodavo jam labai išsipūsdavo pimpaliukas.Nuvedus pas chirurgą pasake kad uždegimas nuo nešvarumų,teko atsmaukineti kasdiena ir tepti tepaliuku.
    Na nuomoniu visokiu yra,bet mano manymu tai reiktu praplauti,tik nebutina kasdieną :)

    lira1111

  3. 3

    as irgi neatsmaukineju odeles. pakelnoju visas grozybes ir paprasciausiai atprausiu.

    romantike

  4. 3

    sveiki, turiu menesio laiko maziuka. tai as prausiu labai paprastai.arba virintame vandenyje, arba ramuneliu nuovire pamirkau vatos, su ranka praskeciu kojyte ir valau, tada ir jo pimpiuka nuvalau valydama viska link nugaros, po to maudau, o maudydama svelniai su rankom ir pirstais prausiu, nereikia nei trint, nei ka, nes bunu su vata nuvalius. o kai nemaudau maziuko, tai bent karta i diena valau su vata, tai kol kas jokio issutimo.

    Eridana

  5. 2

    as irgi taip prausdavau paprastai, bet pradejo raudonuoti galiukas, tai db kas pora dienu virintam vandeny istirpdau sodos ir atsmaukius pavalau. mazas ten reikalas ir labai sudetinga tai padaryti, bet buna pas kitus mazius daug ten odeles ir renkasi nevarumai.

    Elevina

  6. 2

    tikrai nereikia atitraukinet odeles. Uztenka ir paprastai apiplaut.

    ievindra

  7. 2

    as irgi esu skaicius kazkur kad negalima atitraukt ten odeles berniukam

    Kalnietiene

  8. 2

    neatsmaukineju odeles.pakeliu pimpaliuka ir is ten isplaunu nesvarumus.Jei tik apiplaut uzpakaliuka,tai guldau veidu ant savo ranku ir plaunu,o mergaites zinau atvirksciai reikia.

    ruta26

  9. 1

    nepritariu anonimui, kad kūdikiui reikia atsmaukti, ji net neatsismaukia mažiukams jei nori žinoti, tu turbūt čia apie didelius vyrus rašai ir patari jiems apsiprausti.

    vinipukas

  10. 1

    mielosios mamytes,zinoma kad reikia apyvarpe atsmaukt ir plaut,nes ten kaupiasi daug nesvarumu.Ir labai greit galit pasigaut kokia infekcija.Visi vaiku daktarai tai liepia,ir butina.

    Anonimas