• 9ats.

    Ar normalu, jei naujagimis pastoviai reikalauja krūties, kai nemiega?

    Sūneliui 18 dienų,dieną ir vakare kai nemiega pastoviai verkia, nusiramina tik gavęs krūtį-pačiunkiai kažkiek šiaip,kažkiek patraukia pienelio ir taip neatsisegt gali ir valandą ir ilgiau.Kartais valgydamas užmiega bet tik pamiegojęs neilgai vėl nubunda vėl reikalauja krūties.Čiulptukų jau daug išbandėm neima niekaip.Na naktį pamiegot leidžia,keliasi tik kartą. gal kurios naujagimis buvo ar yra panašus, taip dažnai prašo ar prašydavo. Kaip elgėtės, kada jau nusistatė režimukas, nustojo taip dažnai prašyt?

    VilmieneŽindymas, maitinimas MPĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    maniskiui jau tuoj trys menesiukai, ir mums buvo toks tarpas arba miega arba zindzia, o soskes iki siol jokios neisiulau, ir kol kas nekisu visai

    erika1984

  2. 3

    man tas pats buvo, arba miega, arba prie kruties prilipus budavo. ir taip gerus kelis menesius. nieko cia manau nepadarysi, o del soskiu tai nelabai ka galiu patarti, mano niekaip jokios nepaeme, nors ir kiek bandziau duoti ir skirtingas visokias, tai augam be, ir tikiuos jau nebeprireiks - man ji visai neatrodo butinybe dabar jau =)

    titina

  3. 3

    pirma menesi ir mums su mazyliu taip sekesi,visa diena prie kruties,tai prie vienos,tai prie kitos.Biski patraukdavo ir uzmigdavo,tik atsitrauki ir pabunda.O ciulptuka isiuliau antra para nuo gimimo.Nes jau pacia pirma diena ciulpdavo kruti,vos ne iki krauju.Naktim siek tiek atsipusdavau,imigdavo kokiom trim keturiom valandom.

    ruta26

  4. 3

    pamirsau paminet tute bandyk avent,ji kaip mamos krutis.manasis tai irgi neeme o ta patiko.

    Anonimas

  5. 3

    nors matinau du men,man taip pat buvo,galejai visa diena lovoj ir tegulet.nors jau greit 5 men, valgom ir koses,yra vistiek neramus.

    Anonimas

  6. 2

    pas mus tokia pati situacija buvo,buvau vietoj soskes.bet paskui isiuliau popkyte ir padetis pagerejo

    nesvarbu

  7. 1

    normalu, jei taip ipratinai..

    Auksare

  8. 1

    Normalu,. net ne naujagimis pastoviai reikalauja..

    Jorkaile

  9. 1

    pienuko tai tikriausiai pakanka jei nakti miega gal bus neramus seip vaikelis pabandyk arbatytes ramuneliu ar kokios nors duot raminancios

    Kalnietiene