Atsakymai

  1. 5

    viskas priklauso nuo situacijos,kaip su manimi taip ir as ...seip stengiuosi visada buti tolerantiska

    zaikiuks

  2. 5

    priklauso nuo situacijos

    nade

  3. 4

    Ziurint kokiose situacijose... Siaip dazniausiai esu tolerantiska, bet tuo atveju jei kazkas, del ko reikalinga tolerancija, neskaudina, nezeidzia manes, mano seimos, ar artimuju.
    P.S. O apie kokia tolerancija kalbama :)

    Anonimas

  4. 3

    stengiuosi buti visada tolerantiska ,bet kartais isvedus is kantrybes gal ir pasitaiko netolerantiskumo, bet tai tik vienetiniai atvejai ir labai jau reti ,nes visada priimu zmogu koks jis yra.

    lina38

  5. 3

    Kaip ir daugeliui,tai priklauso nuo situacijos ir aplinkybiu.Buna kartais ir tokiu situaciju,kad neduok dieve man po kojom pasimaisytu,"sukramtyciau"net nesustoodama.Tada tai tolerancijai -sudie...:)Svarbiausiai manau but savam kailyja,ir savoj vietoj-bet kad kartais neiseina,kai aplinka privercia.:)

    Fausta

  6. 3

    Labai stengiuos tokia but, nes ir man paciai patinka tolerantiski zmones. Tik ne visada pavyksta, tam tikrose situacijose kai kuriu poelgiu netoleruoju, jei tai priestarauja moralei ar visuomeneje nusistovejusioms normoms.

    ievindra

  7. 3

    jooo, priklauso nuo situacijos. stengiuosi tokia buti, bet nevisada pavyksta. pavyzdziui jei man zmones yra netolerantiski, tai ir as tokia jiems negaliu buti.

    romantike

  8. 2

    Aisku ziurint kokia situacija, bet stengiuosi tokia buti ir visu pirma pagalvoju kaip as pasijusciau vienokioj ar kitokios situacijoj

    Kalnietiene

  9. 2

    stengiuosi tokia buti,taciau ziurint dar kokia situacija. nevisada islieku rami ir tolerantiska;D

    bantukas

  10. 2

    na,pavyzdziui nepilnameciu mamu atzvilgiu?(aisku ne vaiku kur po 10metu)

    Bosiene