• 16ats.

    Kur švęsti gimtadienį 13 metų mergaitei?

    Gruodžio 4 dieną žadame švęsti mano dukros gimtadienį tik vat nekyla minčių kur švęsti. Nenorime eiti į kavine, nes brangu, nenorime į boulingą, nes beveik kiekvieną gimtadienį ten švenčiam ir visi jos klasiokai ten švenčia kurie ją pakviečia todėl tai jau truputį nusibodo. Gamtoje manau oras nebus pats geriausias, vis dėlto jau bus žiema. Taigi labai prašau, jei tik turit minčių rašykit. :)

    Gretaa12-17 metaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    smagiausia būtų , kad draugai surengtų šventę ir padarytų siurprizą , nes namuose žinoma, kad nusibosta, o lauke juk šalta. Draugams juk lengviau visiems susimesti ir užsakyti patalpas.

    vinipukas

  2. 2

    sugalvojau. Galit temini vakareli padaryti, aisku jei yra galimybiu ir potraukio.....
    Pavyzdiui kepejeles: Na cia reikes trupuciuka ir paciai padirbeti padaryti vireju kepures,prijuostes ir visom kartu gaminti kokius nors sausainius, ar picas issikepti. Aisku bus balaganas, bet smagu savo keptus sedevrus paskui ragauti, ir foto labai grazios butu.
    Ir tikrai nereikes pie TV sedeti.

    Anonimas

  3. 2

    grazinut..., aš manau, kad nelabai įdomu sėdėti namie ir tik valgyt, žiūrėt tv filmus... beje praėjusį kartą taip pat šventėm namie, žiūrėjom DVD.

    Gretaa

  4. 2

    kodel kazkur eit ,galima ir namu aplinkoi,keletos draugu rate,jei kiekvienais metais vis kazkur svenciat kitur ,tai db padarykit taip

    grazinute1960

  5. 2

    daug vAiku megsta ir man patiko lazeriais zaisti. yra Q-lazer toks - ten i pora val ieina saudymaisi tais lazeriais ir plotas pasedeti.

    Jogurtas

  6. 2

    o man patiko vienoje sodyboje gamtoje jodineti arkliukais ten yra ir poniu, ta sodyba randas jurbarko raj. prie nemuno. Vaikams tai ten super smagu ant arkliuku, yra pirtis kubilas, bet vat gruodi jau nelabai ten bus grazu ir salta jodineti

    penktadiene

  7. 2

    Jei tu vilniete galiu rekomenduoti viena mergaite, teko man buti jos renginukuose, galima ir namie ja issikviesti. http://www.sventesvaikams.lt/ Natali.
    Gali pasikonsultuoti kur geriau butu jums daryti. Nes jei namie ir su kokiu nors personazu (rekomenduociau feja arba princese) tikrai labai smagu nes pasja visokiu zaidimu buna, na tokios mini programeles...

    Anonimas

  8. 1

    Zinoma manau, kad namie yra pigu ir smagu nes galite sugalvoti zaidimu patys ir draugams manau kad bus smagu patarciau daryti namie nes kai mes sventem savo gimtadieni tai visos drauges su sypsena isejo... :))

    Anonimas

  9. 1

    galima ir namie smagiai atsvesti zaisti ivairius zaidimus pavyzdziui kaip alies yra manau begale kitu zaidimu.mes dar ir dabar su draugais per gimtadieni zaidem:)

    Bosiene

  10. 0