• 20ats.

    Ką gimtadienio proga padovanoti 14 metų mergaitei?

    Gimtadienis lapkričio 26 dieną, bet dabar nesugalvojom ką nupirkti. ( dukros pusseserei ) Ji dažnai sėdi prie kompiuterio, bet kompiuterinių žaidimų nežaidžia. Dažniausiai būna www.one.lt. Manau reiktų jai pirkti nepigią dovaną, nes mano dukra pas ją vasarą praleidžia mėnesį, paskui ji pas mus savaitę ir galų gale išvažiuojam į Druskininkus 10 dienų dažniausiai.

    Gretaa12-17 metaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    jai ji megsta puostis nupirk papuosaliuku,arba padovanok kupona sarmos,kad galetu pagal savo skoni issirinkti kvepaliukus,as tai tokiu metu papuosalu norejau :)

    zaikiuks

  2. 4

    as irgi manau, kad tiktu kokia mergaitiska smulkmenele: kvepaliukai, ar kosmetika, o jei brangiau nori, tai pridek prie dovaneles pinigeliu, pati nusipirks ka nores. :)

    Tanniuke

  3. 3

    gerai merginos pataria apie dovanų čekį :)

    Lulu

  4. 2

    manau tiktu cekis ,o ka ji jau noretu ta nusipirktu..

    nade

  5. 2

    vertingiausia ir naudingiausia būtų gera knyga: enciklopedija pažintinė, istorinė ir pan.

    vinipukas

  6. 2

    Manau galima kokiu kvepaliuku(gi yra dabar ir vaikiskos linijos),galima vaikiskos kosmetikos,panos tikrai megsta pasigrazint,pasiblizginti luputes.

    pavasarinuke

  7. 1

    galbut pasitarkit su jos mama ir ji isduos paslapti ko nori ta mergaite arba apie ka ji svajoja,as tai vyro krikstadukrai kai buvo 18m tai i remukus ireminau 100 lt ir padariau sampano buteli apklijuota saldainem , tai labai patiko tokia dovana ,o siemet jai 20 m tai galvoju nupirkt helio balionu 20 ir ant ju uzrasyt palinkejimus ir prie tu visu balionu pririst kaspinais pinta krepseli i kuri idesiu kaip nors supakuotus pinigus 200 lt [ nes nori dviracio tai bus dasidejimas iki jos noro ] ir idet i didele deze ir kaip atsidarys ta deze tai is jos i virsu iskils balionai su dovana .ir aisku iteiksim 20 roziu.

    lina38

  8. 1

    Saly,kurioje as gyvenu,tokioms mergaitems daznaiusiai dovanojami pinigai

    vilem

  9. 1

    14 metu tai jau nera mergaite,ir kaip kazkas siule vaikiska linija,tai,nemanau,kad tiktu...na ziurint kokia ta mergaite,bet cekis,ar koks sidabrinis papuosalas ,manau,tikrai tiktu...

    bantukas

  10. 1

    kvepalu nepatarciau,nes reikia zinot kvapa tikslu,jog patiktu.manyciau nupirk kokia smulkmena ir pridek pinigeliu,tai nusipirks,tai kas patinka ir ko nori.

    Bosiene