• 20ats.

    ka manote apie ''ekologiskos darzoves''?

    kas ziurejote paskutines instancijos laida. ka manote apie tai, kad net darzoves gali tapti nuodais musu maziesiems. kad nuodu pilna net kudikiu maistelyje

    nesvarbuPrimaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    manau ka gali valgyt tik tai ka pats uzsiaugini,nes po sios laidos net pakraupau ...

    zaikiuks

  2. 5

    na kad mes valgome su nitratais ta tai zinojau bet kad kudikiu maistas yra virsijamas nitratais tai nustebino,jug aiskiai visur yra parasyta kad kudikiu maistas yra grieztai kontroliuojamas, visur viska lemia pinigeliai,nesuprantu kur ziuri valstybe.

    sandradan

  3. 4

    baisu net klausytis ka ten sneka... tas tiek virsija leistina norma, tas tiek... mes darzoves vaikui uzsisalde is savo sodo, ar is giminaiciu is kaimo parsivezam, kad kuo maziau reiktu pirkti is parduotuviu... isvada tokia, kad niekas nesikeis...

    romantike

  4. 3

    siaubas pasiklausiau apie tyreles tai net siurpas nukrete...niekur nera neuztersto maisto.na bet kai pats augini bent jau zinai kaip augini,o kur kiti pardavimui augina tai kodel ju tokios grazios,be skyluciu ir neapgraustos bulves,morkos ar taip kokios darzoves ten purskia kuo tik gali,visokiais chemikalais,tai kas jas puls.

    masiniuke

  5. 3

    tai jau tikrai,va dabar dar ziuriu kaip tik,siuo metu labai mazai perkame darzoves is parduotuviu ar taip is turgeliu,nes jas parsivezame is kaimo,tai bent jau zinau kad auginta be jokios chemijos.bet gerai vanduo uzterstas tai koki naudoti vaikuciams? ka ir is kaimo jau patikrinta vestis :)

    masiniuke

  6. 3

    anokia cia naujiena nera sveiko maisto ar sveikesnio visas jis yra toka pats,isskyrus pas mociute kaime,tai ten turbut butu sveikiausias.

    Bosiene

  7. 3

    na si laida dar eina.... Bent dabar 20.10val. :))
    O ka manyt??? Arba valgyti nuodus arba auginti savo, aisku jei yra kur........

    Anonimas

  8. 2

    štai iki ko privedė plastiko, chemikalų naudojimas, jus tik paskaičiuokite kiek plaudami rūbus mes į dirvožemį išmetame skalbiklių, kiek vaistų išmetame, o juos juk reikia rūšiuoti ir perdirbti, patys kalti esame, kad gamtą užnuodijome.

    vinipukas

  9. 2

    Sori ,mamule,net nepastebejau kad tu panasiai uzdavus.Na kad darzoves uzterstos,tai nenuostabu.Bet kad kudikiu maistas virsyja normas...uzas...Na mes tai patys -sioki ,toki darziuka turim,tad pasisodine uzsiauginam sau darzoviu,bet nesakau kad ir neperkam ju pritrukus.Manau dabar kad ir sako-ten ,be E,ten be koncervantu,ar nitratu-geriausiai,netik darzoves darze augintis,bet tuoj ir kiaulias,balkone(ar ant stogo)auginsim-valgysi savo ekologiska.Pasiziurejus tokias laidar-lieka tik oru but sotcia.Alia zarazos ir ta uzters.:)

    Fausta

  10. 2

    Siaubinga, bet tai tiesa..Bet ka darysiu, visvien eisiu i parduotuve ir tuos pacius nuodus pirksiu.. Kito pasirinkimo neturiu..

    Imbiere