• 6ats.

    kudikio savijauta,padekit issiaiskint

    Sveikos mamos,mano menesio laiko berniukas priverte sunerimti. Treciadieni gavom menesio laiko skiepa. Pirma para jis buvo ramus ir mieguistas,paskaiciau kad tai normalu.Vakar pastebejau kad siltas jis man,pamatavau 37.1,siandien tas pats.Nelabai ramus,prakaituoja,dar pastebejau kad ismatos skystesnes. Beja treciadiei pradejom gert D vitamina. Padekit mamos viska surist kaip cia yra. Ar temperatura susijus su skiepu? Is kur tas gausus prakaitavimas,nuo vitamino D?

    Lina1691-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    mums daktaras po kiekvieno skiepo perspeja ,kokie pozymiai gali kamuot ,tai tame tarpe ir temperaturos pakilimas ir mieguistumas ir kad gali buti suirzes .pasiziurekit kaip jausis rytoj ,nes siaip tai jei ilgai uzsilaikys tai negerai.o jusu leliuko temperatura nera didele .

    lina38

  2. 2

    daugeliui kudikiu ir vaiku nuo skiepu buna temperatura..buna nukritusi imunine sistema ,vaikas buna toks,kaip nesavas,,o nuo vitamino d tikrai negalejo vaikas imti prakaituoti..kaip tik truksta vitamino d,jei vaikucio delniukai slapi

    nade

  3. 2

    temperatura tikrai nera didele, tad nera dar del ko labai nerimauti, bet aisku sekite mazyli, as asmeniskai manau, kad tos pora daleliu sukilo nuo skiepo, o viduriuoti ir nuo vieno ir nuo ito gali, gal tik nelabai gerai, kai maziukas truputi nesveikuoja pradejot gerti D vitamina, nes sakoma, kad tokiais atvejais nieko naujo negalima ivesti vaikuciui...o prakaituoti gali del vitamino D, esu skaiciusi, cia mamytes pasisakyma apie tai, kad nustojus vartoti si vitamina baigesi ir vaikelio prakaitavimas...stebekite vaikelio kakuti, kad skystesnes dar nera blogai, kad i viduriavima nepereitu....

    Lukniukas

  4. 1

    nemanau kad jusu vaikui kasnors bloga, kudikiu temperatura yra aukstesne nei musus, tai tokia kaip jusu kudikio dar nieko blogo nerodo, gal nuo skiepo pakilo kokiu laipsniu, o ismatos kudikio ir turi but skystos, ypac jei maitinat savo pienuku, o del neramumo, juk kudikis negules kaip malka visalaik, jam jau ir demesio daugiau reikia, ir pabendravimo, o gal pilvuka pucia, siulau neoergyvent, viskas gerai:)

    Kalnietiene

  5. 1

    siaip dauguma pozymiu nuo skiepo,bet del temperaturos galbut tu mazyli per siltai aprengus laikai,nes ir apranga turi itakos temperaturai ir prakaitavimui.

    Bosiene

  6. 1

    nemanyciau kad cia temp.pakilus,o visa kta tai nuo skiepo tokia vaiko bukle,praeis dienike dar ir bus sveikas

    Anonimas