• 7ats.

    kodel 3 men kudikis valgo labai daznai?

    Mano dukryte uz savaiteles bus 3 men. gal galetumet patarti, ka man daryti tokiu atveju..ji valgo labai daznai (maitinu misinuku) kartais net kas valnda dienos metu..suvalgo labai mazai..bet jei neduodu pienuko verkia ir nenusiramina..nakti keliasi du kartus pavalgyti..bet diena labai daznai valgo..kaip praiilginti ta tarpa tarp maitinimu,kad ji valgytu reciau,bet po daugiau? nejaugi pradeti tiesiog neduoti kai praso valgyti?vandenuka ivedziau tik neseniai,nes anksciau maitinau Mp ir misinuku..tai ji turbut nelabai supranta kas tas vandenukas ir nori gerti tiek pat kiek ir pieno isgeria..ji nera labai didelio svorio..gime 3420 kg o dabar 5200 kg.tai kaip ir nenoriu,kad pradejus reciau duoti pienuko, kad nepradetu mesti svorio..ka mamytes galetumet patarti..

    FantazijaMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    jam nesotus esamas ,duodamas maistelis todel ir reikalauja mazylis daugiau

    dovile40

  2. 1

    tarp maitinimu duok arbatytes ,arba karta i diena gali jau pratinti kokiu kosyciu .tokio laiko as savo pirmajai ir antrajai mergaitei duodavau kosytes vakarais kai jau ismaudydavau tai jos man visa nakti ismiegodavo nes budavo socios ,ir dar treciajai kai pradejau duoti kosytes rytais grikiu per pietus obuoliu tyreles o vakare ir kokios kosytes tai soti ir diena buna ir nakti po maitinimu duodu arbatytes o tarpais pienuko.pradejau primaitint 4 men .bet jau mum gydytojas liepe primaitint 3 men ir 3 savaiciu .tai ir tu jau po kokios savaites gali pratint po truputi ,po koki sauksteli kosytes ir jau kai bus kokia 4 men galesit padidint norma .

    lina38

  3. 1

    bandyk duoti vienodais tarpais,jai tarp ju verks duok truputeli virinto vandens atsigerti be jokiu primaisu,o nakti tai normalu kad tokio laiko du kartus valgo.

    neira

  4. 1

    svoris jusu mergytes normalus, o pradejus kiek reciau duoti misinuka tikrai svorio mesti neprades...gal tiesiog uzsiimkite su vaikuciu kazkokia nauja veikla kai ji jau pradeda niurzgeti, pirmus kartus nereikia drastiskai ilginti laiko, tiesiog kaskart bandykite kad ir po 5 ar 10 min prailginti ir pamazu pereisite prie 2 val tarpo...tiesiog kai jusu mergyte valgo daznai, tai ji ir valgo mazai, o kai pavalgo mazai tada vel greitai praalksta ir gaunasi toks uzburtas ratas...pasiulykite arbateles...

    Lukniukas

  5. 0

    Apie trečią mėnesį vaikui padidėja pieno poreikis. Vadinamas augimo šuolis ar kaip jis ten. O jeigu maitini pati, tai reikia, kad susireguliuotų pieno gamyba. Kartais atrodo, kad ištisai tik ir maitini. Bet tas praeina, viskas normaliai. Turbūt tas pats yra ir su mišinukais. Ir tai, kad pienas nesotus ar t.t. yra visiška netiesa. Maitink vaiką tiek kiek jam reikia, o ne pagal valandas.

    Anonimas

  6. 0

    manau misinukas kaltas.mums kai gime dukryte buvo lygiai tas pats galejom duot vandeni ar arbata nepadedavo,bet pakeitem misinuka ir viskas susitvarke.sakei maitinai MP tai gal pati ir ipratinai valgyt daznai,bet po mazai.

    Bosiene

  7. 0

    bandykit duot riebesnio misinuko.mes tai naudojom milumil,tai jis pataisius gaunasi tirstokas.gal tiesiog nepavalgo nuo misinuko,todel daznai valgo

    nesvarbu