• 19ats.

Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    nuo 9 iki 6 vakaro,savaitgali nuo 12 iki 4 popiet

    ruta26

  3. 2

    na nezinau,bet kai raso ,kad savaitgali negalima,tik darbo dienom,tai kazkokia nesamone.Patys daremes remonta,vyras darbo dienom buna ,kad dirba tai pagrindimius darbus dare savaitgali,o kaip kitaip.Gal geriau savaitgali diena ,negu eilinem naktim

    Aureluze

  4. 1

    Nuo 8 val. iki 18 val. triukšmo lygis daugiabučiuose namuose gali būti iki 55 decibelų. Nuo 18 iki 22 val. - iki 50 decibelų. Nuo 22 iki 6 val. - iki 45 decibelų. Anot R.Giedraičio, gręžiant sieną, kyla 70 decibelų triukšmas. Todėl reikia iš anksto tai aptarti su kaimynais. „Negalima žmonėms uždrausti gerinti būsto, tačiau statybininkams trūksta darbo kultūros. Jie neatsiprašo kaimynų, atėjusių išsiaiškinti dėl triukšmo, net juos įžeidžia”, - sakė gydytojas.

    Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/verslas/verslas/uz-nelegalu-buto-remonta-gresia-25-tukst-lt-bauda.d?id=12116782

    Anonimas

  5. 1

    policijoj pranešama, kad nuo 7 ryto iki 20.30 daugiabučiuose galima daryti remontus

    Jelia

  6. 1

    nesuprantu kaip reikia pasidaryti remontą , jei visi dirbame iki 18-19h, darbdavys juk neišleidinės dėl remonto, nebent atostogas imti, nes aš bijočiau palikti raktus darbininkams.

    vinipukas

  7. 1

    Na va,skaitau ir ziuriu laikai cia visi skirtingi,vienos sako taip kitos kitaip,o kaip yra is tikro????

    geramama

  8. 1

    remonta darant laikas nuo 8 iki 18 val

    okse0711

  9. 1

    jigu supratingi kaimynai ir pan ir lb didelio triuksmo nepadaro vakare tai galima ir ilgiau, mum seimininkas net iki 21h dirbo, bet pasikalbejo su kaimynais

    Anonimas

  10. 1

    siaip remonta ar kita triuksma kelti yra lygiai toks pats laikas,nes as kazkada buvau su kaimyne susigincijus,tai teko dometis valandu nepamenu,bet zinau,jog jei nevirsija leistu decibelu tai gali nors ir per nakti.

    Bosiene