Atsakymai

  1. 6

    Su 7 mėn. dukryte dainuojam daineles: viru viru košę; joja joja jonas; rodom kur nosytė, burnytė, etc.; Skaičiuoju skaičiuotes ir darom mankštą; mankštinamės ant kamuolio; patinka vartyti knygutes; pasileidžiam muziką (lietuviškų dainelių nuorodą buvau įdėjusi) ir pagal vaikiškas daineles šokam, žaidžiam ar dainuojam. Mėtom-ridenam kamuoliuką; patinka žaisti su balionais (dar kol kas nesprogo:)); Slepiam daiktus, pačios slepiamės. Na gal ne visi labai lavinamieji, bet užsiėmimas naudingas.

    elegancija

  2. 3

    Skaitom pasakas pakol kas tik, arba ale slepines :)))))

    Tomati

  3. 2

    renkam smulkius daiktus ir dedam i dezute, i kiausniu padekla atskirai i kiekviena grioveli, bet cia tik su suaugusiu prieziura. o siaip iskrausto dukra stalcius, cia jai geriausias lavejimo budas =)))

    ievauk

  4. 2

    Ritename kamuoliuka,renkame smulkius daiktelius.

    kristina

  5. 2

    mokomes ploti ladutes :) labai patinka kilimelis-delione, noriai zaidziam su minkstom knygelem.

    zioli

  6. 1

    Deliojam kaladeles i kibiriuka ir is jo,statom pirmaides is kaladeliu,maunam ziedus ant stovo

    ruta26

  7. 1

    Katu katu katutes, su visai maziuku zaidem zaidima KU kU. Dabar ziadziam kur nosytė, kur akytė ir t.t.

    Jorkaile

  8. 1

    as tai seku pasakas nes dar maza yra ir kazko tai su ja nenuveiksi = )

    ervijota

  9. 1

    Mokomes ivairiu dalyku: ploti katuciu, sokti, tupineti, parodyti kaip "bobutes sedi", "liuliu daro", nuolat kartoju po keleta zodeliu, kad atsimintu, tada naujus kartoju. O desertui leidziu iskraustyti virtuvini stalciu, kur visokie puodai ir t.t. tai maziukas ji visa iskrausto ir is puodu ir leksciu boksta stato. Taip daug idomiau nei vaikiskos kaladeles.

    Agne

  10. 1

    turim gyvūnų kortelių,tad rodau ir sakau kaip tas gyvūnas sako.... pirštu rodau į kūno dalis ir sakau kas tai (kur nosytė tavo-čia,kur lūpytės.....)smagu su kiliminėmis dėlionėmis,konstruktoriai,lego,mašinos plovimas (tėtis savo,vaikas savo..)

    Liuka