• 9ats.

    Cezario operacija

    Po cezario operacijos jauciuosi gana gerai ir jau praejo menesis,kada galima pasirodyti pas ginekologe? poliklinikos registraturoje pasake,kad po cezario operacijos pas gine reikia uzsirasyneti praejus ne maziau negu 45 dienos..bet as jauciuosi gerai ar butina laukti tiek? Dar noreciau paklausti kad jau galima maudytis vonioje bet pradeti sportuoti pvz.daryti pilvo stresa ir t.t. po apziuros gines ar jau dabar? kaip jus daret?

    MaliutkaMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    man buvo darytas cezaris,nuejau pas gine po 10dienu,nes siulus reikejo istraukt.o maudytis vonioj pradejau dar po siulu istraukimo praejus 10 dienu.zinoma is pradziu baisu buvo,bet pripratau.

    nesvarbu

  2. 2

    man cezario nedare bet manau kad ir anksciau gali pasirodyt daktarei, kol dar uzsiregistruosi beveik tas laikas ir ateis, o tada su daktares leidimu ir sportuot galesi pradet

    Kalnietiene

  3. 1

    Man tai sake ateiti pas gine po poros menesiu apziurai,nesvarbu kaip tu jautiesi.O sportuoti negalima gera pusmeti,as sportavau po 2 menesiu nieko nenutiko tk truputi buvo buvo galva susvaigusi bet nieko..

    ikmeskute

  4. 0

    man cezario nedare,bet manau eik pas gydytoja anksciau ir viska tau pasakys ko galima ir ko ne.

    Bosiene

  5. 0

    sportuot galima,net yra pogimdyviniai kursai,norincioms greiciau pilvuka susitvarkyt tas galioja ir is po cezario operacijos,as taip pat ji turejau,na daug daktaru daug nuomoniu,manau pati mama nusprendzia ar ji gali jau sportuot ar ne.

    Anonimas

  6. 0

    Man dare 2cezarius ir zinau tai, ka sake gyd.Apslankyti reikia po 6 sav,mazdaug,jei dar kraujuoji tai veliau. Na vonioje maudziausi jau gal po kokiu 3 sav,kai jau randas ne toks jautrus pasidare ir visos zaizdeles graziai sugijo Sportuoti galima praejus pusei metu nuo operacijos,pratimukai turi buti lengvi,tampytis negalima.

    geramama

  7. 0

    o sportuot tai irgi galima po biskiuka ypac pilvo dubens pratimus,nes pas mane
    kasdien i namus ateidavo akusere tai jau rode kokius pratimus galima daryt kad greiciau viskas atsistuotu i savo vietas

    Anonimas

  8. 0

    po cezario ar po gimdymo reikia eit po 6sav.jei viskas gerai.Nors nieko nebus kad anksciau nueisi.O maudytis manau kad gali, as antra diena po cezario jau duse buvau,gal tik geriau butu ne karstam vandeny.

    Anonimas

  9. 0

    pas gydyt.gali ir anksciau nueit,na o sportuot tai manau tik po gydytojos apziuros.juk pilvelis siutas,neaisku kaip ten vidines siules sugijo.dar spesi prisisportuot,neskubek

    okse0711