• 13ats.

    pasivaiksciojimas ir sysiojimas ziema

    maniskiui 2m ir 4 men pampersa naudojam tik nakti,pasitaiko ir diena baluciu,gal del to kad labai daznai jis nori(buna kad kas 15 min) ,tai i kelnytes biski padaro.bet noriu paklausti ka jus lauke darot-vaikas nori sysio o ziema juk l salta?gal dedat pampersa?bet po to jis vel prie jo pripras ir vel darys kur papuole..net nezinau ka daryt,o lauke juk norisi nors 1-2 pabut,o tiek jau vaikas neiskentes,ir gert stengiuos neduot..

    daivuska2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    as pradejau vasara nedet pamperio ,tai mum problemu tokiu nebuvo kad salta ir t.t. ir tai per ta vasara i kelnytes prisidare tik viena karta parke ,sugedinau mergaite kad vaikai juoksis , kad i kelnytes daro. daugiau taip nenutiko. o del ziemos tai pries einant i laukuti maziau gert duokit ir pries isejima pasodinkit ant puoduko. atkreipkit demesi kiek laiko vaikiukas nenori sysiot. ir pradzioj po truputi pabukit kieme, ilgindami laika. o kai cia panos patare i keima det pamperi, tai nieko gero is to. buvau as taip darius, bet pradejo mergina ir namie tada i kelnias varyt. jai kieme galima vadinas ir namie galima taip iseina. bet kiekvienas vaikas skirtingas, gal jusu vaikiukui taip nebus

    redusis

  3. 2

    na manoji tai kazkaip isbudavo nesisiojusi. ir isvis kartais buna kad visa diena iskencia, nors zinau kad ilgai kenteti nesveika

    vestina

  4. 2

    Mes jei kur vaziuojam,tai pasiimam puodeli ir esant reikalui masinoje ant puodelio padaro,o siaip tai kazkaip iskencia manoji,jei kur mieste uzsinori,tai iejusi i kokia parduotuve pasiprasau kad leistu vaika i wc.Nekyla mums tokiu bedeliu.

    pavasarinuke

  5. 1

    Jau geriau sauskelnes,negu vaikas slapias.As tai stengdavaus toli nevaiksciot,kai pradejau nedet sauskelniu,budavo,kad uzsimanydavo,bet sakydavau palauk,tuoj namo grysim,avarija lauke buvo tik karta,gerai,kad ne ziema.

    grirute

  6. 1

    na nemanau kad pampersas gera iseitis,vaikas visai nebezinos kur reikia daryt. Taip iseina lauke sakysi sysiok i kelnias,namie vaika barsi kad vel prisysiavo ar didesni reikala atliko. manau kad kol sysiu padarys tikrai nesusals

    Anonimas

  7. 1

    As visgi pritariu redusiui, kad nedeti pamperio einant i kiema, geriau jau trumpiau pabukit lauke, negu pamperi dekit, nes tikrai vaikas nesupras, kodel galima kieme i kelnytes dartyti, o namie ne. Mes neseniai pradejom pratinti prie puoduko, tai galima sakyti per savaite priprato, ir pampersu, nuo pirmos dienos nebededam visia :) Net ir nakti, aisku, kartais pasitaiko, kad pasisioja nakti, bet patiesem neperslampama paklodyte ir viskas gerai, bet vaikas supranta, kad pampersu nebebus ir viskas ok :) Sekmes ir jums pratinantis prie puoduko :)

    Indruke

  8. 1

    aisku ziema uzdek pampersa pasivaiksciojimui.Tikrai nepripras i kelnes daryti

    ruta26

  9. 1

    nepripras nuo to ,kad einant i lauka pampersa naudosit.

    Bosiene

  10. 1

    stenkites neduoti pries iseinant i lauka gerti ir pasiulykite ant puoduko.arba pampersiuka uzdekit tik kai einat i lauka,o namuose vel numaukite,tada nepripras.kazkaip as su saviske jai ir 2.4m,bet jau nuo 2 metuku kazkaip vis galvodavau kaip cia mums i lauka be pampersiuko iseiti,bet va apseinam be ju.pries iseidama jeigu nori padaro ant puoduko,o lauke net nenori,gali isbuti net keleta valandu.

    masiniuke