Atsakymai

  1. 2

    Kraujavau 7 savaites, galvojau kad praejo, praejo trys dienos be kraujavimo, padarem "ciaks braks" :) ir vel pradejau kraujuoti.Dabar jau eina 9 savaite o vis dar kraujuoju...darosi neramu.

    sarbal

  2. 1

    pusantro men,bet manau kad cia kiekvienai individualiai

    genutester

  3. 1

    Man atliktas jau antrasis cezario pjuvis. Kraujavau apie savaite, pirmosiomis dienomis daugiau, p oto nedaug ir isnyko. Tacioau , pasidare neramu, kodel taip greitai. Lekiau pads ginekologa. Pasirodo, pries operacija, kaklelis buvo kietas, tok ir liko, todel gali buti, gyd. sake, kad del stabdo valymasi. Taigi, kai isjudinp kakleli, kitadien prasidejo klanais kraujuot. Bet tik kelias dienas. Veliau siek tiek kraujavo, bet negusiai, apie savaite, dsar viena savaite tik tepliojo. Galvojau, kad jau viskas baigesi, o stai, dabar (cezaris darytas rugsejo pradzioje) vel pradejo tepti. Taciau pries tai buvo skausmai kaip pries menesines. Kazin kas cia- ar vis dar gimda valosi ar jau menesines...:(

    Anonimas

  4. 1
  5. 1

    Po cezario pjuvio kraujavau apie 3sav, bet gausiai tik kokia 1sav, o paskiau tik tepliojo,gal del to, kad man jau ligonyneje susitrauke gimda,tai labai greitai:)

    Mamyte22

  6. 1

    man 1 men labai gausiai, o paskui mazejo ir iki 2 men visai baigesi.

    ievutek

  7. 1

    As ir ilgai vargau.Tai gausiau tai maziau.Atrodydavo kad jau viskas ir vel prapliupdavo.Kazkur tik po 2 men praejo

    Rita

  8. 0
  9. 0

    6 savaites, paskuties dvi labai nebegausiai

    ledi

  10. 0

    3 savaitės - gausiai pirmomis dienomis, o po to visai po nedaug.

    Millami