• 19ats.

    kokia aukle pasirinktumete?kuri vyresne su patirtimi(be jos) ar jauna studente isvis kuri neturejusi nieko bendro su vaikuciais.

    pati rinkciausiu vyresne moteri kad ir be patirties(rekomendaciju)nei jauna studente.nes man kazkaip patikimiau ir saugiau.o kokia aukle rinktumetes jus?

    masiniukeTeta AuklėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    pritariu nuomonei,kad jaunute geriau,ji bus tikrai atsakingesne,stropesne,greitesne...Is sono yra teke matyt,kaip senos rekia ant vaiku,tingi su jais zaisti,neturi tiek jegu.
    Gal pirmom dienom tai jaunutei ir bus sunkeliau,bet greit apsipras.
    As pati jauna priziuredavau vaikus,budavo sunku tik kol perprasdavau ko jie nori,kodel erzinasi ar verkia...o pripratimas ilgai netrunka,greit eina perkast mazylius.

    Gyvaciuke

  2. 3

    Priklauso nuo zmogaus ne nuo jo amziaus...as pati budama 14 priziurejau vaika, bet labai ji mylejau, ir priziurejau kaip priklauso, o yra buve taip kad atvarau pas teta i namus, kur tuo metu turejo su pusbroliuku sedet aukle kokiu 26 metu, ieinu tyliai i namus, vaikiukas cypia, o ta miegamajam glamzos su kazkokiu bernu :D siurpu...as tai is vis aukles nenoriu vaikiukui, man labai noris paciai su vaiku but, o jei nebutu galimybes vesciau i darzeli, ir pabendrautu su kitais vaikais, ir pati susipazinciau su kitu vaikuciu mamom, ir juolab kad pas mus darzelis perejus per kiema, nereik net gatves pereit, ir pati asmeniskai pazystu darzelio aukletojas, tai man atrodytu geriausias variantas :)

    natita785

  3. 3

    as rinkciaus jauna,nes pati esu saugojus vaikuti ir manau jaunai yra lengviau ir vezima nusinesti ir vaika ilgiau panesioti ir su juo pazaisti.aisku ar vyresne ar jaunesne stenkciaus kuri laika pastebet,bet kokiu atveju,nes visokiu zmoniu buna.

    Bosiene

  4. 2

    As rinkciau su didesne patirtimi

    liena

  5. 2

    gal geriau vyresne kad ir senesniu paziuru, nors supras ka vaika sreiskia.As ir pati is patirties galiu pasakyt kad iki gimdymo kol dirbau darzeli tai visai kitoks net poziuris i vaika buvo, o dabar as ju tu vaikeliu taip pasilgau, visai kitaip uzsiimciau net

    Kalnietiene

  6. 2

    tik jauna!!! oi kiek esu maciusi tu "geru" mociuciu su vaikuciais... pacios tingi vaikstinet tai ant vaiku rekia, tampo kai tie nors truputi pabegeja... baisu

    Anonimas

  7. 1
  8. 1

    Pritariu Sangei, tikrai ne kiekvienas zmogus gali buti aukle. aisku visos is musu pasakytu kad priziureti vaikus gali kiekviena, bet taip nera. Turejau viena aukle, kuri is vis vaiko priziureti nesugebejo, rupinosi tik kad graziai plaukai atrodytu ir kad lupos padazytos butu. Tai suzinojau is kaimynu ir paskui pati pastebejau, kad nieko namie nedarydavo, vaika maitindavo pasildytais misinukais, jokio maisto nedarydavo vaikui. Todel po jos mes taip pat kreipemes i "mama ir aukle" agentura kur susiradom aukle ir ji jau pas mus dirba du metus ir esam ja labai patenkinti.

    Anonimas

  9. 1

    as ir aukles nenoreciau,ieskociau kitu budu kam vaikeli palikt priziuret,draugei,mamai,sesei,tik ne svetimam zmoguj,nebent labai pasitikeciau,o jai nebutu kito pasirinkimo,tai manau jaunesne:)

    Aksana

  10. 1

    as rinkciausi vyresne. nebent studente pazinociau ir zinociau jos pareiginguma ir jei ji turetu jaunesniu broliu/seseru. beja, pati pasirinkau vyresne

    juratele