• 19ats.

    Ka manote apie supynes vaikiukam nuo pat gimimo? yapc tas elektronines kur groja muzikeles, pacios supa ir pan.

    dabar nusipirkom Graco firmos supyne savo busimam mazyliui, uztaikem ant dideles nuolaidos tai pasimem. Tai iskilo klausimas ar jus pries tokius aparatelius ar ne? nes va buvo tokiu kurie sake neverta pirkti, cia tik vaiko lepinimas, kenks vaikiukui, nepatogu ir pan. kiti sake priesingai kad jeigu yra galimybe tai ir pirkti, o kaip jus manot mamytes?
    ir dar norejau paklausit kas turite tokias supynes, pvz Graco ar kita kaip yra su elektronika ar ji nesugenda ir pan? na suprantu jei lauzai suges bet jeigu nelauzai siaip neuzstringa ten kas nors?

    AnonimasKūdikio kraitelisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    p.s.kristten zinoma,kad niekas ten neuzstirnga tikrai,jei nelauzai..bet juk kudikelis ne zveris tikrai nesulauzys iki tokio lygio jog sugestu..

    nade

  2. 3

    mes nepirkom supyniu,bet galiu pasakyt lengva kalbet tom mamom kuriu vaikai buna geri neverkia,o jei vaikas verksniukas tokios supynes,maniezas ir visa kita labai pravercia.

    Bosiene

  3. 3

    mes neturejome tokios ar kitokios supynes,nes neleido finansine padetis,,,bet siaip manau geras dalykas tos supynes,mama gali daugiau kazka namuose pasidaryti namuose,vaikuti idejusi i ta supuokle..tik manau,kad nera gerai tos vibro supynes ar kedutes,,nes vibracija kenkia kudikiui,,

    nade

  4. 2

    mes tokiu neturejom, nes buvo senai ir tada tokiu dalyku ne labai buvo, o jei buvo tai per brangiai. Bet ne manau kad yra kaz kas tama blogo. O del lepinimo tai pasakysiu tik viena: o kada dar vaikucius lepinti? Isaugs pats pasakys mama atstok, as pats :)

    Katia

  5. 2

    mano nuomone tai geras dalykas.mes buvom nupirke,tik truputi per velai,nes jau nesedejo jose vaikutis

    nesvarbu

  6. 2

    nesu pries tokias supynes, bet savo maziui nepirkau ir net nekilo minciu ja pirki. kuri laika gimus vaikui mums supynes atstodavo vezimelis, pasiveziodavau ji po kambarius, palinguodavau jame, paskui koki barskuti pakabindavau ir gerai vaikiui buvo... tai tos spec supynes mums nebuvo butinybe...

    romantike

  7. 2

    mes turim ne vibro, o pats lelius kai juda tai save supa, yra dvi padetys gulima ir sedima tai kai buvo visai mazas paguldydavau tai pats save uzsupdavo ir miegodavo ten

    astuliuke86

  8. 2

    mes turėjome,ir nesisupo nepatiko,tik įkeldavau ir klykdavo.norėjo suptis tada kai jau svorio nebeišsupo.manau nėra reikalingas daiktas.

    emiliukas

  9. 2

    jei vaikutis neramus nuo gimimo,as visai nieko pries tas supynes.bet mes issivertem be vibro supyniu.namiskiu pilni namai,tai pasikeisdami ir prakutinom.Turim tik supyne,kazkur nuo 6-7 menesiu vaikui pastatoma.Kai jau pilnai sedi.Reiks kokia diena parsinesti is rusio.

    ruta26

  10. 2

    mes tai neturime,nors istiesu tai norejau nupirkti savo mazulei,bet neradau uz man prieinama kainyte tai ir nepirkau :) po to jau maniau kad isaugome nes vstiek jos mazdaug iki 6 menesiuku kazkur tai nebepirkau,nupirkau maitinimo kedute geriau,tai uzteks ilgesniam laikui :) bet manau istiesu patogu su tokiomis supynemis,bet aisku jei dar vaikuciui patinka sedeti jose,nes nevisiems patinka.bet kai supasi,muzikeles groja tai faina.tik tiek kad gali priprasti prie tokio supimo ir po to ramiai pats gali neuzmigt,mano viena pazystama taip ir pripratino prie supimo,nes budavo pasodina ijungia muzikele ir supimo funkcija tai po to be supimo nebemiegodavo :)

    masiniuke