Atsakymai

  1. 2

    Mano berniukui 12m. ir jis šiais metais ruošiasi priimti pirmąją komuniją. Tai į bažnyčią vos ne kiekvieną sekmadienį einam, nes 12h paskaitėlė, o paskui 13,30h prasideda mišios specialiai skirtos vaikams. Tai mano sūnus iš pradžių labai nelaimingas buvo, kad tenka jose atbūti, bet vėliau susitaikė su ta mintim. Gana sunku jam ten atklūpoti, bet šiaip ne taip iškenčia.
    O jūsų atveju, tai tik rimtas ramus pokalbis galbūt padės išsiaiškinti, kodėl sūnus bijo eiti į bažnyčią. Gal tokiu būdu bando "atsimazinti" nuo sėdėjimo mišiose.

    trejetukas

  2. 2

    Gal nelabai i tema mano atsakymas, bet mano bendradarbe - moteris metuose - visa gyvenima bijojo eiti i baznycia. Ji sakydavo, kad ja tiesiog sukausto ten iejus ir apima paniska baime. Mes juokaudavom, kad ji, matyt, velnio nesta ir pamesta, tad ner ko po baznycias vaiksciot :) Na , o Jus pabandykit pasikalbeti ramiai su savo vaiku ir issiaiskinkit, ko butent jis bijo: eiti i baznycia, ar buti joje, na, o tada jau po truputi ims aisketi viena, ar kita baimes priezastis

    almyte7

  3. 1

    Jinai pasake kad blogai jauciasi ir as nenoriu mes esam ktalikai bat nesedim nei misiose nei ispazinties neinam baznycia tai pasibuvimas arciau dievo ir saves ta dukra zino ,bet jau jei atejau i Katedra pagrinde einu pasibut pamastyt tai jinai palieka lauke retai kada ivadinu kartu pasibuti pasedeti. o laidotuvese kai mire mano brolis jos dede ir dar labai jie abu draugavo ji teturejo 7-8 metur kategoriskai atsisake eit i laidotuves ji net nemate dedes gulincio karste tai negali but susieta su mirtim bet tai kazkokia mistika

    dovile40

  4. 1

    pritarciau jurateles nuomonei kad gal tiesiog gedinasi pries draugus,nemanau kad cia kazkas blogo,nera ten taip jau jauku.o gal kazka nemalonaus vaikui primena,gal laidotuvese dalyvavo ar panasiai..

    sandritute

  5. 1

    mano vyresnes ejo ,ir tikrai nebuvo baimes joms eiti ,bet jei jusu sunelis bijo tai gal yra kokia priezastis ,gal su juo pasikalbekite ir suzinosite ,kodel bijo.

    lina38

  6. 1
  7. 1

    nu tokiu dar negirdejau kad taip butu, gal kas negerai tavo vaikui, gal reiktu pasitarti su psichologu.nemanau kad tai yra gerai

    solveigyte

  8. 0

    sveiki. tokiu atveju jy reikia nuvesti pas kuniga egzorcista.
    jis yra apsestas.ir joks cia psihologas nepades.
    sekmes

    Anonimas

  9. 0

    Mane daznai vaikysteje mociute tempe i baznycia,dar procesijose dalyvavau,tai netaip,kad pradejau bijoti,bet labai nenorejau eiti,nes daznai buna tvanku baznycioje,as viena karta net buvau nualpusi ir siaip vaikui sunku in nuobodu atstoveti misias, dar as labai nemegstu vargonu.

    Anonimas