Atsakymai

  1. 2

    Kavinese, baruose lankomes gan daznai dienos metu, o vakarus mieliau leidziam namie

    almyte7

  2. 2

    nezinau kodel restoranus tu laikai "palepinimu" nes maistas ten tikrai prastesnis negu namuose gamintas, juolab kad ir neaisku kaip ten ta svara ir panasiai.. deja daznokai tenka valgyt kavineje arba restorane pietus ypac vyras daznai valgo, nes nera laiko parvykt namo, arba man nera kada pagamint namie, bet tai tik todel, kad laiko truksta gaminimui..

    vejune

  3. 2

    neinam i jokius restoranus,visa beveik laika namie praleidziu

    nesvarbu

  4. 2

    neinam po kavines ir restoranus.nebent koks gimtadienis ar giminiu susitikimas.

    ruta26

  5. 2

    ziurint kokio lygio restorana omeny turi ar kavine...siaip pasisedeti, vyno taure isgerti tai stengiames kiekviena savaitgali kazkur iseiti, nors ne visada taip gaunasi:)

    Lukniukas

  6. 1
  7. 1

    Vyras megsta mane nustebinti ir pakviesti i koki restorana, ypac tada kai buna tik neseniai grizes is uzsienio.

    samanta123452

  8. 1

    Sunku tiksliai pasakyti, kiek kartu nueinam. Na i menesi karta tai tikrai. Labai megstam cancan picerija. Tik i ja pastoviai einame.

    Imbiere

  9. 1

    Mes gana daznai nueinam, tik kazkaip nelaikom to lepinimusi :) Tiesiog kai tingim gamint, tai ir keliaujam kazkur pavalgyt. Na gal dabar gimus maziui kiek reciau, bet bent kelis kart per savaite tai tikrai.

    ievindra

  10. 1

    kad i kavines nueit tai einam tik kai kur isvaziuojam tai ir uzsukam pasisedeti ,o dazniausiai tai kai nuvaziuojam pas vyro tevus tai butinai nueinam kur pasisedet ,nes namie bunant laiko kazkaip sunku atrast o uosviai gyvena nuo musu 300 km tai kai nuvaziuojam tai nueinam ir i kavines nes tiesiog ten atsipalaiduoji,,tai ir i palanga nulekiam vien tik tam kad pasisedet jaukioj aplinkoj.

    lina38