• 35ats.

    Maximos lipduku rinkimas butiniam prietaisam nusipirkti, ar renkate tokius lipdukus?

    norejau pasiteirauti ar renkate lipdukus tai akcijai kad paskui galetumet pirkti sulciaspaude, virtuvini kombaina ir pan.? kaip manot ar apsimoka ar tiesiog verciau is kitos parduotuves geriau nusipirkti?
    man iskilo sis klausimas nes gaunu tu lipduku ir pagalvojau kad man visai reiketu blinderio kai bus mazylis ir sulciaspaudes, nes lipduku tai gaunu...tik va kazin ar apsimoka cia pirkti gal kazkur kitur ir kitokios firmos pirkti geriau butu? nebent gal kas zinot ar tos firmos aparatai yra geri?

    AnonimasBuitinė technikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    aš tai noriu tų svarstyklių,labai praverstu virtuvėj,labai dar nedaug lipdukų turiu,vyras sakė,greičiau pats man nupirks nei aš surinksiu lipdukus:D

    emiliukas

  2. 3

    mes tai ir renkam,jau siaip nemazai ir turim,bet dar nesuklijavau visu tai net nezinau kiek truksta,na bet puse lipduku turetu but :) dar net galvoju ka pasimt is ten,norejau virtuvini kombaina,bet apsigalvojau nes nera sulciaspaudes :)

    masiniuke

  3. 3

    mes tai galvojam apie ta kombainą ir dar labai virdulio norėčiau :)

    Lulu

  4. 3

    na as jau turiu sulciaspaude is tu lipduku surinktu nusipirkau, tai labai geras dalykas ir firma gera. Tad jei kokio is tu daiktu tau reikia tai butinai rink lipdukus ir pirk norima prietaisa, nes tikrai gera firma:) nenusivilsi:)

    Eglute21

  5. 3

    o kokio lulu norit? as tai api blinderi galvoju tik nezinau kuris geresnis butu tas uzdaromas ar ne...ir dar galvoju apie virtuvini kombaina jis geriau butu nei sulciaspaude:))))

    Anonimas

  6. 3

    mes ir renkame, jau nedaug ir truksta iki norimo prietaiso :)

    Lulu

  7. 3

    firma gera philips.as renku,bet kazin ar surinksiu.Nes dazniausiai i IKI einu prekintis,i maxima labai retai.

    ruta26

  8. 2

    renku nes noreciau naujo virdulio. tai tam virduliui ir renku,

    Milana69

  9. 2

    as taip pat renku lipdukus ir visiskai sutinku su masiniuke kad geriau kur virtuviniai kombainai atlieka visas funkcijas ir nereiktu sulciu pankomis spausti,tad galvoju paimti arba svarstykles arba virduli.

    vaidule2

  10. 2

    as kaiptik renku smulkintuvui nes pradejau primaitint dukryte tai kosytem malt butu patogi bet ir man pasistoja toks klausimas, ar verta ir tiek daug lipduku reikia ir dar 100 moket

    Kalnietiene