• 20ats.

    giedru-pedkelniu nesiojimas

    man iskilo toksai klausymelis ar daug musu saltu metu nesioja po kelnemis giedra ar tai pedkelnes?as tarkime pati nesioju nes ziema po dzinsais kinkos sala :)

    zaikiuksRūbai ir avalynėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Pedkelniu po dzinsai nenesioju, nes, kai labai salta ir dzinsu nesimaunu, kadangi jie salti traukia. Saltom ziemos dienom renkuosi kita apranga, pvz.: merinosu arba lamos vilnos pedkelnes ir ilga silta megztini, ar liemene arba silta suknyte.

    almyte7

  2. 3

    na as ir nemegstu labai siltai rengtis,bet kai sedi ir kinkos po dzinsais dreba tai ir menkas malonumas :)

    zaikiuks

  3. 3

    as ir megstu ziemos metu uzsimauti siltesnes pedutes po dzinsais..

    Anonimas

  4. 2

    Taip ziema nesioju po kelnemis pedkelnes, nes man pastoviai salta :). Apskritai ziema labai siltai rengiuosi.

    ZivileN

  5. 2

    As retai,bet kai jau labai salta ir reikia kur toliau pavaikscioti,tai uzsidedu jas.

    pavasarinuke

  6. 2

    nedaznai as jas deviu, kai salta dazniausiai deviu paltuka, ilgus batus, tai pedkelniu nelabai man ir prireikia, apskritai as nesu tas zmogus, kuris siltai rengiasi, gyvenime nesu dar turejusi zieminiu batu, kad jie butu su kailiu, man nesalta buna, nors mano mamai tai yra nesuvokiama...

    Lukniukas

  7. 1

    na ne,nenesioju pedkelniu po kelnemis,jas nesioji tik prie sijonu, tuniku,sukneliu.
    ziemai kai salta ir apskritai nereikia vaiksciot dideliu atstumu,visad su masina kur reikia nuo duru iki duru nuvykstu.todel nejauciu to ziemos salcio.

    Milana69

  8. 1

    as tai nenesioju ,nes man labai tada nepatogu buna ,o ir dzinsu nenesioju nes man su jais nepatogu ,renkuosi medziagines kelnes .jau geriau apsimautau ilgas kojines kur buna iki keliu ,dar kaip tik eurinej tokiu buvo tai mano panele nusipirko ir silta ir smagu su tokiomis

    lina38

  9. 1

    As nenesioju man nepatogu, smunka viskas su visom kelnem zemen:)

    Kalnietiene

  10. 1

    Taip, kaip tik ateina salti orai. Nesioju ir pedkelnes ir tymkutes po kelnemis. Saugoju save, bet ir nepersistengiu. O taip gera jaustis sitai ir jaukiai vesiu oru gryname ore.
    Betdazniausiai pakanka siltesniu koinyciu, saliko ir pirstinaiciu. Mano jautriausios vietos :)) Paltuka uzsimetus galiu miegoti po ziemos vartais, kaip mociute sako :))))

    mela