• 16ats.

    ka reiskia kada vaikutis (2 sav.) "mala", mosikuoja rankytemis ir atrodo nepatenkintas, susinervines nors yra pamaitintas, pervystytas ir atrodo jam turetu nieko netrukti?

    ingri1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4
  2. 3

    visų pirma gal vaikelis dar nebūna atsirūges,o gal jam pilvuka skauda

    xxxxx

  3. 3

    Jeigu neverkia, nezyzia, tai tegu mosikuoja rankytem, o jei jau neramus, tada reiketu sunerimti ir pasikonsultuoti su gydytoja

    almyte7

  4. 3

    pilvuka gali spazmuoti.

    neira

  5. 2

    na gali tokiu atveju kankinti pilvuko diegliukai..pamasazuok pilvuka

    nade

  6. 2

    nu ir man atrodo,kad nebent pilvuka skauda arba tiesiog jis juda,juk jis maziukas..nemanau,kad is to jog mosikuoja rankutemis gali atrodyt nepatenkintas,susinervines.

    Anonimas

  7. 2

    Gal mazyliui pilvuka skauda,arba kaip lukniukas sako,kad gal cia tik gestikuliacija vaikucio,jei neverkia,kojyciu neriecia.

    indre1986

  8. 1

    Manau, kad jam gali buti tiesiog nuobodu ir jis nori ant ranku

    Jorkaile

  9. 1

    mano maziui dabar trys savaites, taip pat mosikuojasi rankytemis ir gan stipriai. juk pas tokius maziukus dar nera susiformavsi nervu sistema, tai yra normalu, knygoje rase kad reiketu sunerimti jei jis nemosikuotu nevirpintu smakriuko. pas mus buna kad ir verkia ir mosikuojasi del to kad pilvuka skauda.

    wiktoriuke

  10. 1

    pasitarkite su gydytoja jei vaikiukui nieko neskauda,gali būti aukšti raumenukų tonusai.tokiu atveju,daromos mankštos,masažai.

    emiliukas