• 15ats.

    Kaip atpazinti, kad vaikui skauda ausyte?

    Mano dukrytei 7 men, sia nakti visai nemiegojo, verke. Dabar jai palieciau ausyte tai taip stypriai pradejo verkti. Man kylo itarimas, kad gali jai ausytes skaudeti.

    ZivileNKūdikio sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    reikia svelniai paspaudineti virs ausu speneliu jei vaikutis pradeda smarkiau saukti vadinasi skauda ausytes

    rita0609

  2. 4

    mums 3 kart jau buvo ausu uzdegimas, tai verkdavo pastovei buvo irzlus, nervingas. Vedziau pas loriste, israse vaistuku iskart praejo skausmas. Ojei tu palietei ir matei kad skausminga, tai ir bus ausu uzdegimas.Mum ispradziu rasydavo Otipax lasiukus, bet juos galima tik 3 dienas naudoti, poto jau rasydavo vaisyus kurie skirti i akis..

    vabaliuke

  3. 3

    na man gydytoja patare paspaudinet ausytes jeigu vaikutis i tai reaguoja tai gali buti kad yra ausu uzdegimas.

    sandradan

  4. 3

    jei palietei ir pradejo verkti vadinasi ir yra ausu uzdegimas.laikas eiti pas gydytoja.

    Bosiene

  5. 2

    Vaikas net neleidzia prisiliesti prie ausytes, kai skauda.

    Jorkaile

  6. 2

    Irzlumas,piktumas ir paspaudus salia ausytes vaikas turetu suklykti,nes jam labai skauda.

    pavasarinuke

  7. 2

    mano mergytei ir vienai budavo ausu uzdegimai tai paspauzdavau uz ausytes kur yra ta tokia duobute ausytes apacioj ir jei uzverkia vadinasi skauda.

    lina38

  8. 2

    tai va butent is to is galima zivile supasti,kad sauda ausyte jei vaikas neleidzia prie jos prisileisti arba jei prisilieti ima verkti

    nade

  9. 2

    Paspaudynejus palei ausytes,jai sureke ar pradeda muistytis -tai ir ausu skaudejimo pozymis.Dar vaikas daznai muistosi gulint,nes nelabai gali guleti ,ant sono jai skauda.Dazniau kelia,liecia rankomis skaudama vieta.Manau tikrai gali but ausu uzdegymas-bet geriausiai gydytojas nustatys.Sveikit,nes dabar tikrai dazni visokie vaiku susirgymai(kosuliai,gerkles ,ausytes)

    Fausta

  10. 2

    cia jau matomai ir reiskia, kad skauda ausyte...man gydytoja aiskino, kad vaikas kaso, drasko ta vieta , kuria skauda...paziurekite ar ant sonelio vaikas guli-jei nenori, verciasi tai irgi gali reiksti, kad skauda ausyte, bet jei palietus vaikas ima verkti-tai pats aiskiausias pozymis...

    Lukniukas