• 19ats.

    raminamoji vonele pries miega

    nezinau kaip ja daryti...mazoji miega tragiskai,galvoju gal tokia vonele pades..ji maudoma didelej vonioj,tai kaip ten reikia ka daryti ir is ko?

    axom1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    aš padarydavau stiprų nuovirą,perkošdavau,ir pildavau į vonelę.

    emiliukas

  2. 2

    bet kai ja daryti?negi lapu pilsi i vandeni?

    axom

  3. 2

    mes darydavome pipirmėtės ar mėtų voneles,jos veikia raminančiai,nesižavėkite jonhson produkcija,nes ji įtraukta kaip pavojinga kosmetika kūdikiams.

    emiliukas

  4. 2

    yra pirkti jonhson raminamoji vonele su levandom,ipili i vandeni jos,ir tame vandeny maudai vaika

    ruta26

  5. 1

    Kartą dariau savo berniukui. Nusipirkau vaistinėj valerijono žolelių. Visą pokelį dideliam puode užvirinau. Palikau, kad pritrauktų ir vakare prieš miegą perkošiau, supyliau į vonelę, pripyliau šilto vandensm, nusimaudėm. Na ir nieko. Miegojo kaip visad. Kas porą valandų kėlėsi.

    Jorkaile

  6. 1

    as naudoju savo suneliui johnson su levandom,bent mums padeda.va ir vakar maudziau,tai nezinau ar cia maudyniu pasekme,bet miegojo nuo 20h30 iki 8hryto.

    Bosiene

  7. 1

    Gali kokio eterinio eukaliptu aliejuko kelis lasiukus ivarvinti,gali ramuneliu arbatos ipilti arba melisos arbteles,tiesiog uzvirini vandeni ir uzpili melisos lapu ar ramuneliu ziedus,po to sia arbata nukosi ir pili i vonele.

    pavasarinuke

  8. 1

    as pasidarydavau stipru metu nuovira ir perkosta pildavau i vonele arba yra pirkti jonhson produkcijos raminamoji skirta maudynem

    deimantina

  9. 1
  10. 1

    labai gerai zoleliu nuoviras tai daug geraiu negu visokie dzonsonai tai tik brangu o naudos is ju jokios manau meta melisa valerijonu saknu arbata tirai geriau pedes.

    mamyciuke