• 12ats.

    maitinu savo pieneliu bet nutraukineju ji vis pientraukiu nes ji kruties nenori mat jei lengviau is buteliuko , ar tai turi itakos pienelio gamybai?

    kotrynaMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    jai kuo dažniau numelžinėsi, taipienukas nedings

    jurgita

  2. 4

    manau, kad turi, nes kaip žinia dažnas maitinimas skatina pieno gamyba. Paprastai mamos, kurios maitina vaikutį krūtimi, vaikučiui krūtį pasiūlo dažniau, ne tik tuomet kai jis valgyti nori. pvz. aš duodu ir praėjus labai mažai laiko po maitinimo, kai matau, kad ji nerami. Nes kartais vaikučiui trumpam krūtinės reikia, kad tik atsigertų arba pasijustų saugesnė.

    Shoricel

  3. 4

    Pritariu Ritai. Todel jusu vietoje stengciausi, kad vaikas vis tik imtu kruti. Gal padetu, jei iki minimumo sumazintumet buteliuko ciulptuko skylute. Taip pat galima pradzioje nusitraukti kiek pienuko ir tada pasiulyti kruti vaikui, nes taip jam bus lengviau traukti is kruties jau beganti pieneli.
    Be to, Kotryna, is vargo taip maziau (nereikia buteliuku plauti, pieno nusitraukineti), o ir vienas malonumas :).

    Ausra

  4. 4

    turi neigiama poveiki nes vaikutis valgydamas dar su liezuvuku ir masazuoja o pientraukis ne

    Rita

  5. 2

    Turėjau kitą pientraukį, tai pieno mažėjo, todėl nutraukinėjau rankom ir buvo pakankamai, o su Avent nusitraukia taip gerai, kaip ir vaikutis kai žinda, todėl jį kaip tik naudodavau dar ir kad pieno daugiau gamintųsi, kaip "trejetukas" sakė, tuos 30% nutraukti.

    Giedre

  6. 2

    Pirma savo sunu nutrauktu pienu ismaitinau beveik iki 10men. Svarbu labai gerai istraukti pieneli ir jo kiekviena karta gaminsis vis daugiau. Vaikutis is kruties kiekviena karta isvalgo 70proc ten esancio pienelio. Jeigu jam neuztenka tiek, tada zinda ilgiau ir tada valgo jau is tu likusiu 30proc. Todel kita karta pienelio jau gaminasi daugiau, kad visada liktu tas 30proc rezervas. Tam, kad pas tave gamintusi daugiau pienelio svarbu labai gerai istraukti piena is krutu. Cia jau veiks ne psichologinis mechanizmas, o tiesiog moters fioziologines savybes.

    trejetukas

  7. 2

    neturi as irgi taip darau :)

    Ilona

  8. 2

    žinoma geriau jei vaikas iš krūties valgo, jis geriau ištraukia nei koks pientraukis, tada ir gaminasi daugiau

    auvilė

  9. 2

    kai mokemies valgyti, tai as truputi nutraukiau, tada daviau jai kruti, nelabai eme, tada buteliuka daviau, pradejo valgyti, tada vel kruti daviau ir kazkaip taip ipratom, nes is buteliuko paragavo, kad nori ir tada kazkiaip is kruties valge...

    Ausrute

  10. 1

    P.S. As nutraukinedavau rankom. Po to, kai atrodydavo, kad jau visa piena nutraukiau, vis dar masazuodvau kruti ir po kokiu 5-10min atsipalaiduodavo ta likusioji 30proc dalis. Pieno nutraukimas uztrukdavo apie valanda laiko. Todel ir pieno kiekviena karta gamindavosi daugiau.

    trejetukas