Atsakymai

  1. 6

    reikia kuo daugiau, kad apziotu speneli

    jurgita

  2. 5

    Labai sunku zodiskai ka ir patarti. Svarbu, kad vaikas gerai apziotu speneli (kuo daugiau jo rudojo laukelio ypac is tos puses, kur smakriukas).. Duodant kruti vaiko nosyte turetu buti su lyg speneliu. Kai vaikas issizioja, reiktu tiesiog priglausti ji prie kruties ir stebeti ar gerai apziotas spenelis. Jei ne, geriau atimti kruti ir vel bandyti. Ir dar, kai vaikas zindzia, jo nosyte turi buti priplota prie kruties, o burnyte smarkiai praziota (kuo bukesniu kampu).
    Jei nepavyks, kazkur turiu zindymo specialisciu telefonu. Galeciau paieskoti, jos net atvaziuoja i namus (uz tam tikra mokesti).

    Ausra

  3. 2

    Aha tai kad tas laikas jau senai turejo ateiti :) Jau du menesius mokinames :) Atrodo kaip ir viskas gerai buvo, o dabar vel nebemokam valgyti :( Nemokejom guledamos valgyt tik is pazasties, ismokom gulint, bet kai krutine pasidaro minksta tai tada ir sunkiau pasidaro paduoti man o jai paimti.Bet vis dar neismokau paduoti sededama, o tai labai trukdo kai isvaziuojam kur :( Gal kas turit tu zindymo specialisciu telefonu Kaune?

    sarbal

  4. 2

    Dažnai taip būna, kai mažyliui spenelis per didelis. Tada tik kantrybės - paaugs, bus lengviau.

    Giedre

  5. 2

    gal poza maitinimo negera??? pamėginkit atsigulus arba atsisėdus maitinti

    Liuka

  6. 1

    Sarbal, o gal cia tiesiog vaikas keiciasi. Ir mums taip buvo, kad kazkur ~2-4 men. vaikas pradejo labiau skubeti valgyti, todel prirydavo oro. Tai net bandydavau vidury zindymo nutraukti, kad atsirugtu ir vel duodavau. Bet realiai niekas nepadejo. Tik po kurio laiko mazius vel pradejo ramiai valgyti. Apie tai skaiciau ir literaturoje, kad taip buna.
    Na, bet jei ka, cia yra 2 mamu, kurios konsultuoja Kaune, telefonai:
    Virgilija 8-603-62358
    Jonė 8-615-85464

    Ausra

  7. 1

    manau, kad su laiku tikrai iseis :) jei matai, kad nelabai apzioja, geriau svelniai atimk ir dar bandyk paduoti

    Ausrute