Atsakymai

  1. 3

    as ir laukiu siltesniu oru bijau kad nesusirgtu yra tu baseinu pvz mazylio gim.namuose maciau taip ten vede i mankstas yra visiuose sporto klubose

    saulllyttte

  2. 2

    noreciau ir aš su lelium i baiseineli, kai provincijoje gyveni, tai neprilakstysi

    jurgita

  3. 2

    O mes gyvenam Vilniuje, Karoliniškėse, tai čia darželyje "Delfinukas" yra baseinas. Bet vis neapsisprendžiam, nes kūdykius leidžia iki 10 val. ryto, tai lyg ir per anksti, ir dar dabar šalta. Bent jau sako, kad chlorkės nepila. Manau kai atšils, pabandysim. Tikrai norėtųsi mamyčių, lankančių baseiną, atsiliepimų.

    elegancija

  4. 2

    Rekomenduoju Antakalnio baseiną. Paprastai vaikams patinka, atsiliepimai geri. Mes ten pat į masažus su abiem vaikščiojom, kai atšils planuojam ir į baseiną.

    Giedre

  5. 2

    Gal nera einanciu. Ir mes neinam. Bet viena mano drauge eina su dukryte. Tai jos abi labai patenkintos. EIna i Antakalnio baseina. Viskas ten pritaikyta kudikeliams plaukioti. Zinoma, chlorkalkiu pila, bet mazai. Ten mokama, bet tikrai nera daug.Galima prisiprasyti, kad pamokytu, kaip plukdyti maziuka. Trumpai butu tiek.
    O as laukiu kada Moksleiviu rumuose galesime eiti (ten nuo 1 metu tik leidzia). Gal tada irgi pradesime :)

    Ausra

  6. 2

    mes noretumem eiti,bet nezinome i koki eiti.gal jus einete?

    inute

  7. 1

    Antakalnyje labai saunus uzsiemimai, tik reik siuntimo.

    juratele

  8. 1

    kažkam jau buvau rašius apie baseiną. ir mes vaikštom į Antakalnį, pirmą kart nuėjom kai 3 mėn. buvo sūneliui, buvom 2 kartus, tai kol plaukiojo tai viskas gerai, o kai jau išlipom rengtis tai rėkė net visas baseinas skambėjo, gal norėjo dar paplaukiot, net nežinau, kitą savaitę vėl eisim jei nebesloguos. O šiaip tai ten reikia nukreipimo, vienas kartas kainuoja 17 lt. mes paėmėm 10 kartų tai visus reik per 3 mėn. išnaudot. Vanduo sakė valomas kiekvieną dieną, chlorkės man tai nesijaučia kaip kokiam Impulse. Galit pabandyt

    auvilė

  9. 1

    as jau anksciau klausiau apie baseina, bet atsakymo nesulaukiau :( noreciau ir as daugiau informacijos apie baseina

    Ausrute