• 25ats.

    ar keisti sauskelnes nakti?

    buna daznu pasisakymu, kad mamytes dziaugiasi, nes ju vaikeliai ismiega ramiai visa nakti... taigi man ir iskilo klausimas - o kaip del sauskelniu keitimo?? ar jus palaukiate iki ryto ir tada pakeiciat? ar tai padarote nepazadinus vaikelio? (mano dukryte to daryti labai nemegsta ir nepazadinus jos pakeisti pampersa nepavyksta, nes tik atsegi ir jau nepatenkinta)

    ingriSauskelnėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    pacioj pradzioj tik gimus tai tikrai keisdavau nakti, nes ne tik kad pasislapindavo bet rimta kakuti beveik po kiekvieno maitinimo darydavo, tai kad nesusustu uzpakaliukas as keisdavau ir nakti, paskui viskas susireguliujo ir dabar ismiega visa nakti su vienu pampiu, aisku po nakties jis buna labai pilnas, bet jei odyte nealergizuoja tai nieko bloga tame nematau

    Kalnietiene

  3. 2

    nakti vaiko nekeliu ir nezadinu vien del to, kad pakeisti sauskelnes. pasikeiciam ji ryte vos tik atsikele.

    romantike

  4. 1

    aš visada keisdavau iki kol vaikui suėjo 6 mėn.

    Pabuciuok

  5. 1

    jei ramiai miega nekeiciu ,tik kai pabunda tada ir pakeiciu bet nakti nelabai ir padarius buna ,jei kokius kelis kartus ,o kai buvo mazyte na iki kokiu pora men tai ir nakti keisdavau,

    lina38

  6. 1

    nakti nekeisdavau pamperso ryte tik atsikelus uzkarto keisdavau nebent kazka rimciau padarydavo:)

    simka

  7. 1

    Niekada vaikučio nežadinu tam , kad pakeisčiau pampersą jeigu išmiega visą naktį.

    laimike

  8. 1

    mums 11 men jau.Naktimis keiciu, nes geriam misinuka 3 kartus, tai ten toks balionas prisipildo, kad butina pakeisti.Kartais 2 kartus pakeiciu, kai jau pilneja ir jis tada ramiau miega.O jei vaikelis nesioja nakti, arba trupuciuka tik, tai manau, kad galima iki ryto jo neliesti.Mes tuomet kai pabunda su sausu pampersu greitai sedam ant puoduko ir jis tada taip garsiai sisioja, kad pats juokiasi is tokio keisto garso.

    liutukas

  9. 1

    keičiu jei didelis, nes vaikas su pakeistu geriau miega. Šviesos nedegu, keičiu patamsy, tad vaikas nepabunda.

    vinipukas

  10. 1

    maniskis naktimis rimtu reikaliuku nedarydavo,tai kai pradejo miegoti visa nakti,mazdaug nuo pusmecio,sauskelnes pakeisdavau ryte pabudusiam,kartais jau pilnokas budavo,bet per krastus tikrai nebegdavo:)

    sandritute