• 20ats.

    Ar nestumo testa ar parduoda nepilnameciams?

    Merginos, paneles. Padekit... esu nepilnamete ir viena diena su draugu nutarem kai ka pabandyti, jis saugojosi ir nebaige. praejo savaite o as jauciuos labai sunerimus... rankos kojos dreba.
    Kartais skauda pilva, pykina ir kartais visai nesinori valgyti. Esu labai jautri ir gal tai gali buti nuo nervu? Negaliu nustoti apie tai galvoti...
    Ar imanoma kad esu pastojusi? Is tos baimes tuoj isprotesiu, ir nezinau ka bedaryt. Bijau ir mamai pasakyt, nes nenoriu jos nuvilti..
    O nestumo testa ar parduos nepilnameciams?
    Prasau patarkit ka daryt.

    lina16Testai ir tyrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    nepastojai :) o testuka tikrai parduos :)

    cooliuke

  2. 2

    jei jau saugojotes ir nenuleido tai tikrai nepastojei,o kraujo atsirado todel kad mergystes pleve plyso(jei tau buvo ce pirmas kartas.).taigi maziau panikuok..

    Agnute

  3. 2

    kai jau tikrai laukiesi bet koks testas parodo,bet tu dar palauk savo dienu,tik kai jos zymiai veluoja,gali bandyti pirkti testa.linkiu maziau apie tai galvoti,ir kolkas daugiau nesimyleti,nes akivaizdu kad neesi dar tam pasiruosusi,kaip ir sakiau nemanau kad pastojai

    sandritute

  4. 2

    parduoda nestumo testus :) ot tas smalsumas,matai dabar bijai pastojai ar ne,padaryk nestumo testa ir bus aisku:)ir mano patarimas jei ne nori supuoti vaikelio nesimylek ir be to esi lb jauna tokiam dalykui...

    erika24

  5. 1

    pasidariau testa jis neigiamas :) kaip mat pagerejo..
    bet dabar kita problema.... dar vis neprasidejo mm...
    ir turiu problema su skrandziu... todel dabar kai pavalgau praejus mazdaug 1-2h pasidaro bloga ir pykina.... ar tai gali buti ta pati priezastis nuo nervu? kaip minejau esu labai jautri ir labai i viska reaguoju. ryt planuoju nusipirkti dar viena testa ir galutinai isitikinti ;o atrasga gedos nedaro.

    lina16

  6. 1

    vargu ar pastojai,bet testa tikrai parduos:)

    Bosiene

  7. 1

    tai lauksiu tu dienu,
    dabar paskaicius jusu komentaru apsiraminau ,nei galvos nebeskauda nei kojos ir rankos nebedreba. as kaip reikalas isigandau.
    bet vienintelis dalykas iki siolei neduodantis ramybes, tai is kur tokia panika? ir kodel vien pagalvojus kad esu nescia, pasidaro kaip mat bloga ir pykina ir skauda viska? negi taip nervai veikia?
    labai dekui Jums visoms uz komentarus :)

    lina16

  8. 1

    tikrai jei tavyje nebaige ir dar saugojotes tai nemanau kad pastojei,nestumo testa parduoda visiems,nors ir nepilnamete,nepraso jokio paso perkant :)tad del viso pikto nusipirk kad nebekiltu toks klausimas.

    masiniuke

  9. 1

    Turetu parduoti,juk vaistinej neklausia kokio amziaus perki testuka,o siaip jei nebaige tavyje ir muvejo prezika,tai tikrai nesilauki.

    pavasarinuke

  10. 1

    tai gera pamoka man, nieko nebenoriu, tik ramiai miegoti ir zinot kad esu ne nescia....

    lina16