• 10ats.

    Ar paprasti susilenkimai kenkia kudikiui 3 trimestre ir paskutinemis savaitemis?

    pvz juk reikia susilenkti kai mauniesi batus ar kai keli kanors nuo zemes, kai sedi ir taip toliau, labai bijau kad jam nesuspaustu galvytes juk jis jau apsivertes mano pilvelyje zemyn galva. ko patartina nedaryti paskutiniame trimestre ir paskutinemis savaitemis? zinau kad negalima ranku kiloti aukstyn ko dar? dekui uz atsakymus?

    MorkaNėštumasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    aš nesilankstudavau, pritūpdavau...

    Jorkaile

  2. 1

    nekenkia,man tiesiog risantis ar maunantis batus buvo net nepatogu lenktis,todel dazniausiai tai darydavo vyras;D arba tupdavau issisketus,kad nespaustu:)

    bantukas

  3. 1

    nekenkia juk viska darai su saiku,negulesi istisai,o kudikelis ten tvirtai apsaugotas,buk rami

    ruta26

  4. 1

    Atsipalaiduok :) tikrai nieko nenutiks tavo pilvelio gyventojui jei pasileksi ko paimti ar batu apsiauti. nesuspausi tu jo ir labai noredama, jis ten saugiai ir minkstai supakuotas. gimdos siena, pilvo raumenys, jungiamasis audinys sudaro puikia apsauga ir amortizacija. aisku nepatarina kazkokioj nepatogioj padety uzsibuti ilgai, bet tokiu atveju kudikelis pranes, kad laikas pakeisti padeti, spyriu tau i sonkaulius :) ko negalima nescioms - manau visos busimos mamos nesamoningai zino ir vengia atitinkamos veiklos :) tai ivairus staigus judesiai, sunkus nesuliai, pavojingi uzsiemimai kur galima sugriuti ar susizeisti, ilgas sedejimas vienoj padety irgi negerai, reikia daryti pertraukeles ir pasivaikscioti ar prigulus istiesti kojas.

    Meskeriotoja

  5. 1

    jei tik leidzia tavo jegos ir sveikata tai gali lankstytis kiek tik nori ,budama rami ,kad leliukui tai tikrai nepakenks , lankstomes visos nes ir apsiauti batus reikedavo ir nuo grindu ka pakelt ir tikrai nekenkia,

    lina38

  6. 1

    Nemanau kad kenkia,juk susirietusi pastoviai nebuni,o kad kartkartem susilenki,tai negali kenkti,juk nevaiisciosim paskutinius tris men issitempusios kaip stygos.

    pavasarinuke

  7. 1

    tikrai tokie judesiai nekenks, juk jei esi nescia negulesi kaip malka, kaip tik reikia kuo daugiau judeti

    Kalnietiene

  8. 1

    Cia tik tavo isitikinimas,nieko leliukui nenutiks,tam ir skirti vaisiaus vandenis kad ji apsaugotu.Tad buk rami,lengvi darbeliai,ar pasilenkimai tikrai nepakenks,nestumas ne liga,aisku nepulk plauti langu...
    Del batu gali buti sunku,turi paieskoti padeties,pvz.gali koja pasideti ant kedes,(as buvau nerealiai stora,su visomis tad kartais ir vyras apmaudavo,mano nestumai vasariniai tai buvo lengviau,)Sekmes

    Asteja

  9. 0

    nieko neatitiks kuo daugiau judesi tuo tik geriau tau ir vaikeliui.

    Bosiene

  10. 0

    tikrai nieko nenutiks kad susilenksi,visos nestukes lankstomes nes niekas juk batu nenumaus neapmaus visa laika ir kojiniu neapmaus,as tai visada lankstydavausi,na aisku ne taip lengvai bet vistiek.nepatogu budavo tai atsisesdavau ir vistiek rasdavau kaip patogiai apsirengti :)

    masiniuke