Atsakymai

  1. 3

    Dabar gyvenam bute. Pliusai bent jau mums tokie:
    +nereik tvarkyt aplinkos, rupintis siukslem, apzeldinimu ir pan.
    +musu butas labai patogioj vietoj, ir senamiestis, ir parduotuves, ir parkas, ir darbas kol dirbau buvo salia max 15 min pestute.
    + jei kazko staiga prireikia gali bet kada grizt namo persirengt, ar pasiimt pamirsta daikta
    Minusai tokie:
    - nera privatumo - daznai girdi kaip gyvena kaimynai, o jie girdi tave:)
    - negali pasirinkt sildymo budo, esi priverstas moket kruva primestu komunaliniu mokesciu
    - mazylis negali but lauke kada panorejes
    - mes neturim garazo, tad tenka kartais susidurt su parkavimo problemom, arba sniego nukasinejimu ziema...

    Mano nuomone turit mazyliu, jei tik leidzia galimybes reik kraustytis i nama. Dabar su vyru labai rimtai svarstom sia galimybe , ieskomes sklypo, juolab kad teko daug info perziuret, dabar nama pastatyt ir islaikyt kanuoja kur kas pigiau nei buta.

    ievindra

  2. 3

    Sveika,gyvenant nuosavam name 1.nera nereikalingu kitu paslaugu mokescio,remonto darbu priverstinu ir kitokiu dalyku.2sildymas dujom ar krosnim visada bus pigiau nei centrinis sildymas.Aisku teritorijos tvarkymas rudeni lapai,ziema sniegas,bet kai sava tai tik malonumas tai daryti.nuosavam name siais laikais daug pigiau ir lengviau isgyventi

    lolitaaa

  3. 1

    visur yra pliusu ir minusu. jei zmogus nebijo buti tik sau seimininku, dirbti daug, renkasi nama.

    juratele

  4. 1

    Niekada negyvenau bute ir negyvenčiau , kai turi savo kiemą ir su niekuo nieko nereikia dalintis tai yra labai gerai, nereikia jokių mokesčių mokėti tik elektra.turi savo darželį, sodą, daržą ir nereikia su kaimynais pyktis dėl aplinkos tvarkymo ir panašiai.

    laimike

  5. 1

    kiekvienu atveju yra pliusu ir minusu,tiek butas tiek namas turi savu privalumu ir trukumu, paqtys gyvenam nuosavam name,tai neisivaizduoju gyvenimo bute,tikrai nenoreciau gyvent bute.vien del to,kad uz sienos kazkas gyvena,buna triuksmingu kaimynu,neturejimas nuosavo kiemo.

    Milana69

  6. 1

    Manau,kad daugiausia pliusu yra gyvenant nuosavame name.Esi savarankiskas,turi savo zemes,yra vietos vaikams palakstyti.Kaimynai netrukdo,gera izoliacija.Esi pats sau seimininkas.Gyvename Osle.Lietuvoje teko gyventi bute.Didelis skruzdelynas,priklausai nuo visu,turi moketi nemazus mokescius,jautiesi stebimas is visu pusiu,girdi kaimynu triuksmus...Geriau gyventi nuosavame name.

    vilem

  7. 1

    Labukas :) nuosavas namas yra geriau nei butas :) jei yra mazu vaiku tai pasistatei tvora ir leisk vaikams lakstyt po kiema, o mieste gyvenant vistiek reikia daugiau stebet kaip vaikai lauke zaidzia, be to nereikia moketi visokiausiu mokesciu. Na kiekviena gyvenamoji vieta turi savo privalumu ir trukumu :)

    rimuciukas

  8. 0

    name gyvenant matau tik pliusus vaikam savo kiemas,vasara taip baseina prisileidziam,kaimynas liuks nepyktybikas,dar savo salota pasisejam,kai noro yra:)

    Bosiene