• 12ats.

    Mamytes, ar sau skirete daug demesio pvz. nueiti i kirpykla ar i koki grozio salona ar siaip atsipalaiduoti, ar nelabai iseina, nes nera laiko, nes visa laika mazylai uzima???

    saulllyttteSveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Anksčiau turėjau vieną pramogą - sporto klubą. Dabar dar tam neturiu laiko, nors ir namie yra treniruoklis, kuriuo pastaruoju metu tik vyras naudojasi. Belieka tik kirpykla :) ir vasaros laukimas!!!!!

    elegancija

  2. 3

    jei kazkur man reikia tai visada nueinu, bet i grozio salonus nekada nevaiksciojau, o i kirpykla tai butinai :)

    Ilona

  3. 2

    Dabar buna kad po 3 dienas neturiu laiko plaukus susukuoti. taip ir lekiu i lauka su vezimu pasisiausiusiais plaukais, nes vaikas kitaip neuzmiega, rekia, ner kada i veidrodi ziuret. bet kai yra kam mazaja paziureti - tada galima ir veido kauke pasidaryti, ir i kirpykla nulekt. tik niekaip nesusiruosiu maniukiro pasidaryt nueiti. o taip noretusi vel pasijausti ne tik mama, o ir moterimi:)

    dianela

  4. 2

    vieną kart po gimdymo buvau masažo salone, nes vyras padovanojo dovanų čekį, daugiau tai kažkaip nesigauna pačiai kur nueiti

    auvilė

  5. 2

    Pastebėjau, kad gimus dukrytei dėmesys sau man pasistumėjo į antrą planą. Pasigražinu tik tuomet kai išeiname iš namų. Bet tai tik kai kuria prasme tik į naudą, nes anksčiau reikia ar nereikia vis makiazą darydavausi, o dabar leidziu odai pakvėpuoti:), užtenka tik kremuko. O kadangi vyras ne kartą yra pats pasakęs, kad aš jam ir be makiažo graži, tai ir nesuku galvos dėl tų grožio procedūrų.

    Shoricel

  6. 2

    As ir anksciau nelakstydavau po grozio salonus, nes ir pati galiu susitvarkyti. Todel ir dabar nueinu i kirpykla ar kosmetologini, kai reikia, o ne is malonumo. Tam laiko galiu skirti ir dabar.
    Bet labiausiai pasiilgstu masazu. Tam vieno karto neuztenka, reikia isvaikscioti visa kursa, todel sis malonumas atsidejo i ateiti.

    Ausra

  7. 1

    As siuo metu neturiu tam galimybiu.Tai nesuku sau galvos.

    grirute

  8. 1

    Karta i menesi randu laiko kada nueit pasigrazint

    ruta26

  9. 1

    Labai retai galiu sau pasidaryti tokia svente, kad kur iseiti viena, dazniausiai jei kur is vaziuojame tai su vyru ir suneliu.

    Indruke

  10. 1

    na prisiziuriu savo isvaizda bet labai jau neislaidauju nes tai ne mano kisenei = ( as pirmenybe skiriu vaikucio poreikiams

    ervijota